De kantoren gaan straks weer open, eindelijk kunnen wij allemaal beginnen met het hybride werken. Hier zijn veel vragen over binnen bedrijven, van zowel de werkgever als werknemer. Vragen als “Wat is de impact van het hybride werken op het aantrekken van talent, speelt de mogelijkheid om thuis te werken mee in de keuze voor bedrijf of verschilt dit per leeftijd en sector, hoe belangrijk is de thuiswerkplek überhaupt?” zijn veel gehoord. Allemaal belangrijke vragen die een groot effect op bedrijven en werknemers gaan hebben.

Download de whitepaper!

Gepost door Victor Dik

Co-founder Workwize. Workwize is toegewijd aan het verbeteren van het werkleven door alle werknemers de vrijheid te geven om te kiezen vanaf waar zij willen werken thuis of op kantoor, met producten en diensten die voldoen aan de kantoor normen. Ze helpen bedrijven om alle remote office producten en diensten aan te schaffen en te beheren door al deze producten en diensten te centraliseren in één platform.

Laat een opmerking achter.