Deze pagina is onderdeel van het lidmaatschap van HRincubator. Klik hier voor meer informatie.

Datum en tijd

De Pitch Arena vindt plaats op 4 november 2021 van 14.00-17.00 uur.

Locatie

Wij zijn welkom in de arena op het kantoor van Visma Nmbrs en Studytube.
Adres: Naritaweg 70, 1043 BZ Amsterdam

Programma

Het inhoudelijke programma bestaat uit twee rondes.

Ronde 1: Pitch

In de eerste ronde zullen  zes start-ups een pitch houden van maximaal vijf minuten over hun product of dienst. Iedere start-up richt zich op een ander thema zoals onder andere wellbeing, data en recruitment. Naar aanleiding van iedere pitch kan jij als member feedback geven via een online tool. 

Ronde 2: 

Tijdens ronde twee kun jij als member aangeven welke start-up jou het meest heeft geïnspireerd. De twee start-ups met de meeste stemmen gaan door naar de verdiepingsronde. Door daar met elkaar in gesprek te gaan, kom jij als member in 25 minuten nog meer te weten over het product of de dienst.

Om nog even na te praten, is er na het inhoudelijke programma een afsluitende borrel. 


Opening Tom Haak: Trends waar HR Tech wat mee zou moeten doen

Tom Haak-pitch-arena-2021

 

 

Tom Haak is de directeur van het HR Trend Institute. Hij is een internationaal bekende trendwatcher op het gebied van werk en mensen in organisaties. Hij zal een korte inleiding houden waarbij hij enkele belangrijke HR trends zal aanstippen en de mogelijkheden die deze trends voor HR-tech ondernemers bieden. 

 

 

 

Deelnemers

Workwize

facilitatie van het hybride werkmodel 

Spreker: Victor Dik

Workwize heeft de missie om het werkende leven van alle werknemers te verbeteren. Iedere werknemer zou de vrijheid moeten hebben om te kunnen bepalen waar hij of zij wil werken; op kantoor of thuis. Workwize ondersteunt bedrijven bij de implementatie van hybride werken. Met de software oplossing van Workwize heeft jouw bedrijf een omgeving waar alle thuiswerkproducten en -diensten op één centraal platform ingekocht en gemanaged kunnen worden. De werkgever bepaalt het budget en de producten en behoudt zo financiële controle, terwijl de werknemer zelf de producten op het platform kan bestellen.

Victor Dik-Workwize-Pitch ArenaHRcommunity-

InnerVoice

InnerVoice; de kracht van het luisteren naar medewerkers 

Spreker: Anne Branger

InnerVoice is een innovatief luisterbedrijf , dat zich richt op luisteren naar medewerkers, opgericht in 2019 in Amsterdam. InnerVoice is gespecialiseerd in community onderzoek voor medewerkers. Daarbij maken we gebruik van onze state-of-the-art community technologie, gekoppeld aan ons specialisme in onderzoek en community management.

In de markt van het luisteren naar medewerkers is InnerVoice een unieke aanbieder van medewerkersonderzoek, omdat we werken op basis van continue dialogen in online communities.
Zo helpen wij organisaties te komen tot een continue activiteit van luisteren en in dialoog zijn met medewerkers. De activatie zit niet in het ophalen van statistieken en benchmarks maar juist het (inter)actief laten meedenken van medewerkers in oplossingen en innovaties.Zo maken we samen organisaties sterker.


localdesk

Werk waar en wanneer je wilt, voor je hele organisatie 

Spreker: Stephan Meijers

localdesk is een ‘working-from-anywhere’-platform waar je ‘on-demand’ werkplekken kunt huren, per dag of zelfs per uur. Wij geloven namelijk dat je moet kunnen werken op een plek die werkt voor jou. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis, of juist ergens anders. Maar net waar je behoefte aan hebt.

Met localdesk bundelen we al deze werkplekken buitenshuis in één platform en voegen daar zogenaamde ‘corporate features’ aan toe. Zoals: betaling via één factuur, controle over kosten via budgetten, controle over het soort werkplekken waar werknemers heen kunnen en een garantie voor Arbo-werkplekken. Op deze manier laten we werknemer en werkgever profiteren van de voordelen van ‘working from anywhere’, zonder het gedoe en kosten.

localdesk-pitch-arena-hrcommunity

Neurolytics

Pre-selecteer op jouw cultuur en neem mensen aan die blijven

Spreker: Felix Hermsen

Neurolytics helpt organisaties om kandidaten te enthousiasmeren en pre-selecteren die passen bij het specifieke team en de organisatiecultuur. Wij helpen hiermee bad hires, vroeg verloop en proceskosten te verminderen en menselijke bias en subjectiviteit tegen te gaan. Via een employer branded en innovatieve kandidaat ervaring middels video, analyseren wij objectief gedrag en stimuleren inclusiviteit en diversiteit. Tijdens deze pitch zal Felix meer vertellen over Neurolytics’ wetenschappelijke AI video-oplossing en de waarde daarvan voor jullie als organisatie. Welly

Spreker: Kim de Graaf, Founder Welly

Als Welly creëren we een wereld waar medewerkers in hun mentale kracht zetten door te meten, normaliseren en optimaliseren op organisatie niveau. We maken gebruik van een app + coaching, waarbij we holistisch te werk gaan op mind, body en food. Onze unieke aanpak is wetenschappelijk gevalideerd. Ook werken we al samen met partners als KPN, Mediq & OHRA. Wil je vitaliteit in jouw organisatie bevorderen en burnouts voorkomen? Dan is Welly de oplossing voor jou. 

Kim-Welly_pitch arena HRcommunity


Talentshare

Interne mobiliteit als nooit tevoren

Spreker: Mark van der Lippe

Wij zijn een startup die, middels software, binnen bedrijven continu alle medewerkers op alle mogelijkheden matcht. Elke medewerker krijgt in ons portal een digitaal CV die we aanvullen met competenties, kennis en vaardigheden. Aan de andere kant hebben wij alle interne mogelijkheden zoals vacatures, projecten, onderzoeken, opdrachten, kortom alles waar capaciteit voor gezocht wordt. En continu matchen wij vraag en aanbod op elkaar om zo de interne mobiliteit te verbeteren en duurzame inzetbaarheid te realiseren. Bovenstaande mogelijkheden zijn slechts het topje van de ijsberg. Tevens kunnen wij  middels onze software veel meer inzichten creëren op het vlak van Total Talent Management.

Talentshare-Pitch ArenaHRcommunity

Wordt vervolgd!

 

Wil je je alvast aanmelden voor de Pitch Arena?

Vul dan onderstaand formulier in.

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.