Aanmelden bijeenkomsten

Deze kennissessies zijn exclusief voor members van HRcommnunity. Overweeg je een member te worden en wil je voor je instapt kijken of het iets voor jou of je organisatie is? Je kan de eerste sessie vrijblijvend bijwonen, en je bent welkom om 1 of 2 collega’s mee te nemen. Zo kunnen jullie alvast een voorproefje krijgen wat je kunt verwachten als je member wordt van HRcommunity.

Eerstvolgende sessies:

Vitaliteit en Gamification – 27 november

In deze meet-up laten Wefitter en onderzoek Ard van Oosten zien hoe jij dankzij gamification met vitaliteit aan de slag kunt. Door beloningen te geven motiveer, stimuleer en daag je medewerkers uit om aan de slag te gaan met hun lifestyle. Goed voor de medewerkers, maar ook goed voor de organisatie! Tenslotte verhoogt de productiviteit en verminderen je verzuimkosten. Een letterlijke win-winsituatie dus.

*Criteria: werkzaam in een HR-functie binnen een organisatie.
De organisatie doet een check op de gestelde criteria, als je hier buiten valt bestaat de kans dat je aanmelding wordt afgewezen. 
Je mag samen met maximaal 2 andere collega's komen. Weet je al welke collega's ook bij de kennissessie aanwezig zijn? Laat dan hier hun naam + e-mailadres achter, zodat wij ze hierop kunnen bereiken.