Sustainability of duurzaamheid; in iedere organisatie is het een thema. Maar ook binnen iedere vakdiscipline. Hoe maak je nou echt het verschil? Zowel voor het klimaat als voor de mensen? Kom 22 juni naar het HRfestival en maak het verschil!

Programma

13.00 – 13.15 Inloop en ontvangst
13.15 – 13.30 Opening
13.30 – 14.00 Keynote 1: Teun van de Keuken
14.00 – 15.00 Break-out ronde 1
15.00 – 15.30 Keynote 2: Heleen Cocu-Wassink
15.30 – 16.30 Belevingsmarkt
16.30 – 17.30 Break-out ronde 2
17.30 – 18.00 Afsluiting en netwerkborrel

Keynotes

Teun van de Keuken

Teun van de Keuken

Teun is bekend van zijn programma’s op de NPO zoals de Keuringsdienst van waarde en De vuilnisman en schrijft wekelijk columns voor De Volkskrant.

Als journalist, presentator, auteur en oprichter van Tony Chocolonely start Teun de middag en laat hij ons zien waarom en hoe organisaties en HR betere keuzes kunnen maken.

 

 

 

Heleen-Cocu-HR-Top-100-sustainability

Heleen Cocu-Wassink

De winnaar van de HRtop100 Sustability award deelt haar geheimen en ervaringen met ons.

Wat doen ze bij Aliander waarmee zij deze prijs in de wacht wist te slepen en hoe kan jij daar ook je voordeel mee doen?

Breakouts

In de breakouts nemen we ruim de tijd om op een specifiek onderwerp in te zoomen. Jij bepaalt welke breakouts voor jou het meest interessant zijn. Misschien laat jij je door HR directeur Ammarai van der Linde meenemen in haar dagelijkse praktijk bij van De Bron, of spar je met Carola van Wijdogen over de inzichten uit haar boek ‘de 7 rollen voor duurzaam succes’.

Belevingsmarkt

Geen festival zonder fun! Maar wel serieus fun in dit geval. Speel het spel op onze belevingsmarkt en win een prachtige prijs. Ondertussen leer je van alles over verschillende (HR) thema’s zoals organisatiecultuur, AI of de financiering van HR.

Tickets

Meld je aan voor dit sprankelende HRfestival.

Individueel ticket €249,- / Teamticket €599,- (4 personen)

Tags: Duurzaam HR, evenement, HRfestival
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Uit De Thema Arbeidsmarkt, HR-strategie & analytics, Organiseren & Cultuur

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.