Tags: ,

SWP lanceert WORKPLACEXPERIENCE 2022

Zwolle, 29 maart 2021 

De werkomgeving van de toekomst is slim, duurzaam en gezond! Tijdens het nieuwe jaarlijkse event WORKPLACEXPERIENCE 2022 (WPX) ontmoeten professionals die zich bezighouden met het organiseren en inrichten van de werkomgeving elkaar!

Over precies 365 dagen is het zover: tijdens het tweedaagse event stappen de 1.500 deelnemers letterlijk in de werkomgeving van de toekomst. Deelnemers maken kennis met technologische  innovaties, revolutionaire ontwerp-filosofieën, integrale dienstverleningsconcepten, duurzame  producten en natuurlijk volop kennisdeling over de projecten van vandaag en morgen! 

Het event is zowel fysiek als online te volgen voor deelnemers. Het evenement wordt in NEXT LEVEL  te Gorinchem georganiseerd. Vanzelfsprekend is de locatie duurzaam bereikbaar via OV. 

Kennis delen en ontmoeten 

Er is tijdens WPX veel ruimte voor het delen van kennis tussen de deelnemers en partners. In  samenwerking met de experts van Smart WorkPlace (SWP) wordt een aansprekend  contentprogramma samengesteld met keynote sprekers, round table sessies en market visions. 

Goldparty 

Op 29 maart organiseert WPX in samenwerking met SWP een fantastische exclusieve Goldparty waarbij diverse awards worden uitgereikt. De eerste award die we kunnen bekendmaken is de  Workplace manager of the Year. De nominatieronde zal medio oktober live gaan via SWP en  aangesloten partners. 

Partners 

WPX en SWP zoeken partners die willen en durven samenwerken! Brancheverenigingen,  beroepsverenigingen, kennisinstellingen en media die willen bijdragen aan de slimme, duurzame en  gezonde van de toekomst kunnen contact opnemen met Wietse Walinga van SWP. 

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Persberichten en aankondigingen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE