Tags: , , ,

’’Vrijheid is rijkdom in jouw eigen valuta’

Amsterdam“ Wie denkt dat ’’In 3 stappen naar vrijheid’ een boek is over digital nomads die vanaf een strand op Bali werken, heeft het mis. Freek Verhaak, schrijver van het boek, wil juist afrekenen met dat idee. De huidige opvatting over vrijheid is veel te beperkt, vindt Freek. Het gaat vaak alleen maar over geld verdienen vanuit je luie hangmat. Vrijheid is véél meer dan dat.

Iedereen heeft een andere definitie van vrijheid. Voor de één staat vrijheid gelijk aan zekerheid, terwijl voor een ander ondernemerschap ultieme vrijheid betekent. Wat die invulling precies is, noemt Freek jouw ’’eigen valuta’.

Freek kwam op dit idee toen na bijna een jaar rond de wereld reizen in het vliegtuig terug naar Nederland zat. Hij wist dat dit niet het einde van zijn vrijheid was.

’’In 3 stappen naar vrijheid’ is een persoonlijke ontdekkingsreis naar jouw eigen valuta, en een concreet stappenplan naar rijkdom in die valuta. Volgens Freek kan namelijk iedereen rijk worden – of je nou ambtenaar, advocaat of digital nomad bent.

Het thema van de boekenweek dit jaar is ’’rebellen en dwarsdenkers’. Mezelf een rebel noemen gaat ver, maar met dit boek hoop ik wel degelijk tegen het geijkte hangmat-en-chillen-op-het-strand-stigma van vrijheid in te gaan. Er zijn gewoon veel meer soorten vrijheid. Wie dat beseft, vindt veel sneller en makkelijker de weg naar vrijheid – en rijkdom, dus .


Nieuwsgierig? Kom zondag 15 maart om 14:00 naar de boekpresentatie van ’’In 3 stappen naar vrijheid’ in boekhandel Scheltema (Rokin 9, Amsterdam)

Freek Verhaak (1980) sleet menig jaar op kantoor bij o.a. Hyvesgames en Telegraaf Media Groep, tot de burn-out kwam en daarmee het inzicht: dit moet anders kunnen. Hij nam ontslag en ruilde zijn Audi in voor een OV-chipkaart. Nu is hij schrijver, spreker en beginnend hobbysurfer. Daarnaast is hij freelance digital business manager.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Persberichten en aankondigingen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE