Tags: , , ,

Tweede editie: State of Agile

» Artikelen
» Organiseren

»

Tweede editie: State of Agile

Met trots presenteren wij de tweede editie van onze State of Agile HR-reeks, de beste tot nu toe! Vergeleken met de State of Agile HR 2020, is alles groter: meer respondenten, meer diepgaande interviews en meer wereldwijde dekking.

Onze missie als HR transformatie consultants bij Organize Agile, is de toekomst van werk te veranderen. Hierbij zijn wij continu op zoek naar de nieuwste technologische en sociale ontwikkelingen in zowel binnen en buitenland op het gebied van Agile HR. Met dit rapport geloven wij een grote bijdrage te leveren aan de Agile HR community.

Gezien het feit dat de afgelopen twee jaar voor velen bewogen jaren zijn geweest, bevat dit rapport een speciaal hoofdstuk over de impact van de pandemie op de wendbaarheid van HR. De mogelijke gevolgen op lange termijn voor de wendbaarheid van HR zullen je misschien wel verbazen.

 

Het rapport komt a.s. maandag, 24 januari uit. Vanaf dat moment is deze te downloaden via HRcommunity.

 

Tweede editie: State of Agile
Nog niet bekend bent met Agile HR en de manier waarop het mensen, organisaties en HR-processen beïnvloedt, bekijk dan onze video over Agile HR: Agile HR – De nieuwe rol van HR in agile organisaties. Behoefte aan een grondig begrip van het onderwerp? je kunt je ook inschrijven voor de Agile HR e-Learning of een klassikale Agile HR training.

Wij hopen dat je dit rapport met veel plezier leest. Vragen of opmerkingen. Kom met Willemijn Dijk, een van de auteurs in contact via: [email protected]

We willen alle HR leiders en professionals bedanken die hebben bijgedragen als respondenten, geïnterviewden en ondersteuners. En natuurlijk veel dank aan onze geweldige internationale partners die dit rapport in 5 verschillende talen mogelijk hebben gemaakt, met persoonlijke cases: JP Coutinho (Brazilië), SOOM, Personas & Organizaciones (Peru), Haga Business Consultancy (Turkije), Ministry of People (Nieuw-Zeeland) & DecodeHR (Singapore).

 

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Artikelen

Binding door coachend leiderschap

In tijden van arbeidsmarktkrapte is het een grote uitdaging om mensen aan je te binden. Een belangrijke sleutel tot succes is coachend leiderschap: mensen niet enkel controleren, maar begeleiden en…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu