Tags: , ,

10 tips om thuis in balans te blijven (en niet bij de pakken neer te gaan zitten)

» Blogs

»

10 tips om thuis in balans te blijven (en niet bij de pakken neer te gaan zitten)

Door de coronacrisis zitten we nog steeds allemaal, zoveel mogelijk, thuis. We zijn thuis aan het werk, we zijn thuis met ons gezin, we eten thuis, we slapen thuis. Kortom, alles is thuis. Natuurlijk, thuis zijn is fijn, maar als je thuis eigenlijk niet echt weg mag, en het dus niet altijd eigen keuze is, voelt het toch anders. Hoelang gaat dit nog duren? Misschien komt de angst ook wel af en toe om de hoek kijken, komt het coronavirus ineens toch wel echt dichtbij. We zijn in een bizarre situatie beland, dat is zeker. Toch is het, zeker nu, extra belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Daarom 10 tips om thuis in balans te blijven.

[…]

 

Het volledige artikel lezen?

Klik hier


Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Hoofdpagina – Berichten

FiltersSoort BerichtResetArtikelen78Blogs629HRincubator3Interviews34Interviews HR-directeuren1Magazines13Nieuws59Over HRcommunity1Persberichten4Podcasts14Sfeerverslagen2Summits11Webinars8DossierResetCoronacrisis86Thema'sResetAlleArbeidsmarkt 70Arbeidsvoorwaarden 28Cultuur 7Diversiteit 14Duurzame Inzetbaarheid 30Employee experience 5HR Analytics & Metrics 10HR-strategie 1HRD 30HRM 2Leiderschap 111Organiseren 106Performancemanagement 14Persoonlijke ontwikkeling 20Recruitment 1Talent development 71Technologie 48Verandermanagement 40Wellbeing 88Werving…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu