Tags: , ,

5 handige tools voor creatieve samenwerking op afstand

» Blogs

»

5 handige tools voor creatieve samenwerking op afstand

De coronacrisis vraagt om creativiteit. Voor mij als Business Designer geldt dat ik ook op afstand creatieve sessies wil kunnen faciliteren. Daarom ben ik eens in wat gratis versies van tools gedoken die kunnen helpen bij creatieve samenwerking en brainstormen op afstand. 

1. Mural  

In Mural kun je samen met je collega’s werken op een online whiteboard. Dat kun je laden met tientallen standaard canvassen zoals het Business Model Canvas of het Lean Canvas. Daarnaast kan je samen aan de slag met sticky notes en vormen, teksten, afbeeldingen, links en filmpjes invoegen. Op de ingevoegde ideeën kan je stemmen via een ‘voting session’ en opmerkingen toevoegen.  

De tijd kan je bewaken door een timer te starten en uiteraard heeft Mural zoals de meeste van deze tools een chatfunctie. Resultaten kun je exporteren naar PNG en PDF. Mural is als app te gebruiken binnen onder andere Microsoft Teams.  

Met de optie om een anonieme link te versturen hoeven deelnemers niet in te loggen. Mural is een gebruiksvriendelijke tool die je 30 dagen gratis kan uitproberen en daarna 12 euro per maand is voor de startersversie. 

2. Stormboard 

Ook Stormboard heeft een integratie met Microsoft Teams en biedt grotendeels dezelfde functionaliteiten als Mural. En ook hier kan je samenwerken aan een grote selectie aan voorgedefinieerde canvassen.  

 

[…]

 

Het volledige artikel lezen?

Klik hier


Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Raymond van Snek – Maandag

‘Neem jezelf niet te serieus’ Stop met HR als werkverschaffing. Die boodschap kan Raymond van Snek, CHRO bij detacheringsbedrijf Maandag®/Whoohoo®, niet vaak genoeg benadrukken. Hij schafte het beoordelings- en functioneringssysteem af…
Lees verder

Afvallen met het nieuwsdieet

Ik lunch met Désirée, vriendin en schrijfster. Ze straalt. Na een diep dal in haar leven voelt ze zich gelukkiger dan ooit tevoren. Ze is afgevallen en opgewekt. Ik vraag…
Lees verder

Community Leden

[ultimatemember form_id="59410"]

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

[ultimatemember form_id=”528″]

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu