Tags: , ,

De impact van corona op de toekomst van HR

» Blogs
» Leiderschap

»

De impact van corona op de toekomst van HR

Een jaar geleden deden wij onderzoek naar de impact die de coronacrisis had op HR. Tijd voor deel 2. Op welke thema’s is versneld of juist vertraagd en waar zie jij blijvende verandering? Ook zijn wij benieuwd wat jij nodig hebt om beter uit de pandemie te komen dan we erin gingen. Het invullen duurt maximaal 5 minuten.

Een jaar geleden hebben wij een onderzoek in de community gedaan naar HR in tijden van corona. Van de antwoorden die wij opgehaald hebben, is een artikel geschreven. Een van de uitkomsten was dat het houden van verbinding en een goede communicatie destijds met stip op 1 stonden als een van de belangrijkste thema’s voor HR.

Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben we veel geleerd. Hoog tijd om de huidige situatie weer eens te meten bij onze community. Op welke thema’s zijn jullie versneld óf juist vertraagd? En waar zie jij blijvende verandering? Ook zijn wij benieuwd naar wat er nog mist binnen jouw organisatie om beter uit de pandemie te komen?

Doe mee en vul snel onze 5 vragen in! Een kleine moeite voor een grote eer, namelijk eeuwige roem voor je collega’s in de community. Wij schrijven van jouw reactie een mooi artikel waar wij anderen weer mee inspireren. Uiteraard leggen wij het stuk aan je voor ter goedkeuring als we gebruik maken van jouw quote.

De uitkomsten van het vorige onderzoek vind je hier.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Webinar | 26 juli

Hoe zorgt Royal FloraHolland voor Sociale Veiligheid op de werkvloer

Welk boek lees jij deze zomer?

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Ook Interessante Blogs

Thema’s meet-up 2018 bekend!

Heb jij ze al in je agenda staan? Op 21 september en 27 november staan de eerste twee meet-ups gepland! De meet-ups staan respectievelijk in het thema van neuroplasticiteit (boost…
Lees verder

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRcommunity Festival september 2022

HRcommunity Festival 2022

Whitepaper

Grip en zicht op je flexpool

Grip en zicht op je flexpool

Menu