Hebben jullie al een zwembad en chef-kok op kantoor?

Als iemand met een grote interesse in culturen en ondernemen, was het eigenlijk geen verrassing dat ik aan de slag zou gaan in HR. Toch was het pas in mijn laatste jaar op de universiteit dat voor mij het kwartje viel. Dit gebeurde toen er tijdens een college voor het vak organizational management werd ingegaan op de geschiedenis van arbeid. Van oudsher werden betere werkomstandigheden door de arbeiders opgeëist, maar recentelijk zijn het steeds vaker de bedrijven die het voortouw nemen in het creëren van een productief werkklimaat. Op welke punten kan HR van toegevoegde waarde zijn voor organisaties die een volgende stap willen zetten?

Lees verder

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE