Tags: , , , , , ,

Kijk terug: Tuesday Talk #2 met Arne-Christian van der Tang, TomTom

Denk je na over de manier waarop je je manier van werken na COVID zult benaderen? Arne-Christian van der Tang inspireerde ons met TomTom’s oplossing – Werken @ TomTom (W@TT).

» Blogs, Webinars
» Leiderschap, Technologie

»

Kijk terug: Tuesday Talk #2 met Arne-Christian van der Tang, TomTom

Met Birgit Woudstra

De organisatie luisterde naar TomTom’ers en ontwikkelde W@TT als een volledig 360-programma om TomTom’ers meer flexibiliteit te geven om op de juiste manier te werken voor hen en hun team.
Van voordelen voor een thuiskantoor tot werken in het buitenland voor maximaal 90 kalenderdagen, je leert hoe TomTom W@TT en al zijn functies rond één idee plande – de werkcultuur ontwikkelen zodat TomTom’ers volledig eigenaar kunnen worden van hun werkdag en hun beste werk leveren.

Bekijk de Tuesday Talk hieronder

Deze Tuesyday Talk is onderdeel van HRincubator. Meer informatie over wat de HRincubator van HRcommunity inhoudt vind je hier.

 

Tags: , , , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook interessant

Advertentie

Advertentie-posted workers-AD7
AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

Doe mee met ons onderzoek

Ledenonderzoek-banner-HRcommunity-2

Registreer je als lid

Word gratis lid

Start-up van de week

start-up våcan de week 4 - InnerVoice

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Advertentie
Menu