Tags: , , , , ,

Kijk terug: Tuesday Talk #3 met Lucas van Wees

Sinds 2008 werken de World federation of People Management Associations (WFPMA) en de Boston Consulting Group samen aan een periodiek een wereldwijd onderzoek genaamd ‘Creating people Advantage’. In 2021 deden…
» Blogs, HRincubator, Webinars
» Organiseren, Technologie

»

Kijk terug: Tuesday Talk #3 met Lucas van Wees

Sinds 2008 werken de World federation of People Management Associations (WFPMA) en de Boston Consulting Group samen aan een periodiek een wereldwijd onderzoek genaamd ‘Creating people Advantage’. In 2021 deden er een ruime 6.600 mensen uit 113 verschillende landen mee aan dit onderzoek. Het resultaat is een rapport waaruit duidelijk wordt welke punten er nu en naar de toekomst het meest urgent zijn voor de People agenda van organisaties. Board member van de WFPMA, Lucas van Wees deelt de belangrijkste resultaten uit het onderzoek met ons in deze Tuesday talk. Met deze uitkomsten leer jij welke 5 acties je kunt nemen om een toekomstbestendige workforce en workplace te creëren.

Lucas van Wees – Board Member WFPMA

Lucas heeft gewerkt voor Philips, Shell, KPN, KLM en, de laatste 4 jaar als directeur HR, voor de UvA. Hij was o.a. President van de EAPM, de Europese koepel voor 36 Nationale HR verenigingen waarbij 250.000 HR professionals zijn aangesloten. Lucas is o.a. bestuurder bij de WFPMA (the World Federation for People Management Associations), een veelgevraagd spreker en (co) auteur van meerdere (internationale) boeken en artikelen waaronder de recente CPA study.

Bekijk de Tuesday Talk hieronder

Tuesday Talk #3 met Lucas van Wees

Deze Tuesyday Talk is onderdeel van HRincubator. Meer informatie over wat de HRincubator van HRcommunity inhoudt vind je hier.

 

Tags: , , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook interessant

Advertentie

Advertentie-posted workers-AD7
AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Word gratis lid

Start-up van de week

start-up våcan de week 4 - InnerVoice

Doe mee met ons onderzoek

Ledenonderzoek-banner-HRcommunity-2

Webinar: Zo werkt HR bij AFAS

Banner Afas - zo werkt HR

Zo automatiseert AFAS HR

Banner Afas - Zo automatiseert AFAS HR

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Advertentie
Menu