Tags: , , , ,

Kijk terug: webinar ‘Award-winning HR’

» Blogs, Webinars
» Technologie

»

Kijk terug: webinar ‘Award-winning HR’

Kijk het webinar terug van dinsdag 29 juni. In dit webinar vertellen Elly Ploumen, Marlise Mahieu en Oscar Lausegger meer over hoe je ervoor zorgt dat HR voorop loopt in de digitale transformatie en welke rol technologie, en nog specifieker; data spelen in deze transformatie?

HRcommunity gaat in gesprek met Oracle en de HRtop100 winnaars van 2020/2021

Met welke strategie wonnen Sunweb en Achmea de HRtop100 en wat is de rol van data bij award winning HR? 

De pandemie houdt ons nog steeds in z’n greep en lijkt de toekomst van HR permanent te veranderen. Organisaties zijn steeds meer gaan inzien dat zaken als wellbeing, leren en medewerkersbetrokkenheid essentieel zijn voor een toekomstbestendige organisatie. De trigger of versnelde factor hiervoor is vanzelfsprekend de pandemie, maar het heeft organisaties ook doen beseffen dat de genoemde topics al ‘onder water’ speelden en het kijken naar de toekomst relevant blijft.

Tijdens dit webinar gingen Elly Ploumen, Groepsdirecteur HR bij Achmea, Marlise Mahieu, Director People, Organization & Culture bij Sunweb Group, en Oscar Lausegger, Strategy Director HCM bij Oracle, met de kijkers en met elkaar in gesprek over deze onderwerpen. Hoe kun je ervoor zorgen dat HR voorop loopt in deze digitale transformatie en welke rol spelen technologie, en nog specifieker; data in deze transformatie?

Je kunt de webinar van 29 juni 2021 nu terugkijken via onderstaande video

 

Let op: je wordt doorgestuurd

 

Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Voorkennis is macht

Binnen iedere organisatie met meerdere medewerkers heerst een bepaalde mate van machtsverdeling. Deze hiërarchie geeft sturing aan een team of bedrijf. Hier is in de regel niets mis mee, tenzij…
Lees verder

Van investment manager naar meubelmaker

In het boek ‘Morgen neem ik echt ontslag’ vertelt Lian van Ark-Swinkels over veertien moedige carrièreswitches. Echt persoonlijke interviews met gewone mensen, kriskras door leeftijden, vakgebieden en opleidingsniveaus heen. Dit…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu