Tags: , ,

Maak het aftellen leuker met de Lockdown Afvinkkalender

» Blogs
» Wellbeing

»

Maak het aftellen leuker met de Lockdown Afvinkkalender

Nu de lockdown langer en langer duurt, kan iedereen wel wat extra inspiratie gebruiken. Bekijk deze kalender en doe er je voordeel mee!

Nu de lockdown langer en langer duurt, kan iedereen wel wat extra inspiratie gebruiken. Volg een online yogales, schrijf je mooiste herinneringen op van vorig jaar of geef je collega’s eens een mooi compliment.

Om je te helpen meer te halen uit deze lockdown, heeft Great Place To Work een Lockdown Afvinkkalender gemaakt. Zo komen we hopelijk allemaal wat positiever en energieker uit deze lockdown.

Beige en Bruin Online Leren Bingo Instagram Quiz
Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Digitale transformatie: transformationeel leiderschap

Naast de relatief trage ontwikkeling van managementconcepten, ontwikkelen technologieën zoals blockchain, ‘artificial intelligence’, data-analytics, 3D-printing, big data en ‘internet of things’ zich razendsnel. Hierdoor moeten organisatiemodellen continu aangepast worden. Het…
Lees verder

#PeopleFirst. Wie zet jij op één?

In deze lastige tijden moet er extra aandacht zijn voor ondernemers die deugen, vindt wiezetjijopeen.nu. Een gloednieuw platform voor werkgevers die solidair zijn met hun werknemers en leveranciers. Samen zoeken…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu