» Blogs
» Arbeidsmarkt, HRD, Verandermanagement, Wellbeing

»

Top 5 artikelen van juni

Dit is het eerste blogbericht uit de serie “De 5 aanbevolen artikelen van de maand”. Hiermee besteden we extra aandacht aan de artikelen die jij het meest interessant vindt! Laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

De 4C’s van leren: zo zorg je voor adoptie van leren binnen je organisatie

Binnen de employee experience vormt leren de rode draad. Dat begint al bij de pre-boarding en een medewerker blijft leren tot aan de offboarding.

Zes tips hoe je van veranderen een contactsport maakt

In contactmoment ligt vaak veel informatie verscholen die essentieel is om tot een echte verandering te komen. Het artikel geeft je zes tips om van veranderen een contactsport te maken.

Werken met resonantie bij burn-out: een alternatieve intake als insteek

Burn-out is een groot probleem. Als coach zul je dan ook met enige regelmaat mensen tegenkomen die met burn-outklachten rondlopen. Met begeleiding kun je veel voor deze mensen betekenen. Maar op welke manier?

PostTraumatische Groei: Een positieve blik op burn-out

Juist tijdens moeilijke momenten in iemands leven, bijvoorbeeld tijdens een burn-out, zijn de mogelijkheden tot ontwikkeling bijzonder groot. Hoe? Door PostTraumatische Groei te realiseren.

 

Impact WAB voor HR: de kosten voor flexibel en tijdelijk personeel stijgen

Het kabinet wil met de WAB de kosten- en risicoverschillen tussen contractvormen verminderen. Het is zeker dat de WAB grote financiële- en organisatorische gevolgen heeft voor het tijdelijke personeelsbestand van je organisatie. Maar hoe krijg je inzicht in de impact voor jouw organisatie?

 

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu