Tags: Future of Work, whitepaper, Workwize

Whitepaper: Hybrid Working and its Impact on the Future of Working

In deze whitepaper geeft Workwize antwoord op vele vragen met resultaten van grootschalig onderzoek over het hybride werken tussen zowel werkgevers en werknemers. Wil jij weten hoe jouw bedrijf kan inspelen op de kansen van de toekomst? lees het hier!

De kantoren gaan straks weer open, eindelijk kunnen wij allemaal beginnen met het hybride werken. Hier zijn veel vragen over binnen bedrijven, van zowel de werkgever als werknemer. Vragen als Wat is de impact van het hybride werken op het aantrekken van talent, speelt de mogelijkheid om thuis te werken mee in de keuze voor bedrijf of verschilt dit per leeftijd en sector, hoe belangrijk is de thuiswerkplek überhaupt? zijn veel gehoord. Allemaal belangrijke vragen die een groot effect op bedrijven en werknemers gaan hebben.

Download de whitepaper!

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Hidden
Hidden
Tags: Future of Work, whitepaper, Workwize
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE