Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Best Workplaces Awards 2021

8 juni @ 15:00 - 16:30

Gratis
Save the date Best Workplaces 2021

Welke organisaties behoren tot de Best Workplaces 2021 én wat maakt hen voorlopers op het gebied van goed werkgeverschap?

Tijdens dit online live event maakt Great Place to Work Nederland de ranking bekend. Ook krijg je de nieuwste inzichten op het gebied van leiderschap, cultuur en innovatie én als deelnemer ontvang jij de digitale goodiebag!

Waarom kijken?

  • Voor de 37 Best Workplaces van 2021 is dit hét moment om te horen te krijgen op welke plek zij geëindigd zijn en dit samen met alle collega’s online te vieren;
  • Om tips en voorbeelden te krijgen over hoe je goed werkgeverschap in de praktijk brengt;
  • Om inzicht te krijgen in wat voor effect leiderschap, waarden en innovatie heeft op goed werkgeverschap;
  • Om de digitale goodiebag te ontvangen met de nieuwste whitepapers, rapporten en best practices over goed werkgeverschap in Nederland!

Over de lijst

Iedere deelnemende organisatie aan Great Place to Work voert twee onderzoeken uit: een medewerkersonderzoek (Trust Index) en een werkgeversonderzoek (Culture Audit). Het medewerkersonderzoek bestaat uit 60 stellingen die de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen een organisatie meet. De Culture Audit evalueert wat de organisatie doet als werkgever op specifieke thema’s. De hoogst scorende organisaties per categorie, volgens de Great Place to Work For All formule, staan op de lijst. Het is voor de 19e keer dat de lijst van Best Workplaces in Nederland bekend wordt gemaakt.

 

Meer informatie & aanmelden

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://bit.ly/3omv2mm

Organisator

Great Place to Work
Site:
www.greatplacetowork.nl

Locatie

online