Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Creativity bootcamp

8 nov 2019 @ 09:00 - 16:00

€199
Creativity Club event

Wil jij op een leuke en luchtige manier kennismaken met de kracht van creativiteit? En leren hoe je vernieuwende ideeën bedenkt? Meld je dan aan voor de Creativity Bootcamp op 8 november 2019 in de Prodentfabriek in Amersfoort! Tijdens deze praktische workshop dagen wij je uit om jouw eigen creativiteit te ontdekken en activeren.

 

Waarom is creativiteit belangrijk?
Creativiteit is vandaag de dag één van de belangrijkste vaardigheden voor medewerkers en organisaties. Jouw creatieve denkvermogen is wat je onderscheidt van AI en automatisering. En als leidinggevende geeft creativiteit je de mogelijkheid om anders naar zaken te kijken en vernieuwing te brengen in de organisatie. Bedrijven zoeken steeds meer naar mensen met het vermogen om vernieuwende ideeën en oplossingen te bedenken om zo bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van de organisatie. Start dus vandaag nog met de ontwikkeling van jouw creatief vermogen.

 

Wat gaan we doen?
Deze actieve workshop bestaat uit diverse oefeningen die het creatief denken van de deelnemers verbetert:

  • We trappen de bootcamp af met een kick-off waarin we uitleg geven over de kracht van creativiteit.

  • Daarna oefenen we een aantal creatieve vaardigheden en creatieve technieken die van belang zijn om op een effectieve manier krachtige ideeën en oplossingen te bedenken.

  • We geven handvatten om creativiteit te stimuleren binnen je team of organisatie.

  • We sluiten af met een aantal belangrijke innovatietips, want een goed idee is pas waardevol als het ook echt gerealiseerd wordt.

Wat levert het op?
Na de bootcamp ben jij in staat je eigen creativiteit te activeren en stimuleren om zo effectiever tot betere ideeën en oplossingen te komen.

 

Voor wie is dit programma bedoeld?
Deze bootcamp is geschikt voor iedereen die creatiever wil worden en de innovatiekracht in zijn/haar organisatie wil verbeteren.

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
8 nov 2019
Tijd:
09:00 - 16:00
Kosten:
€199
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.creativityclub.nl/creativitybootcamp

Locatie

Prodentfabriek Amersfoort
Oude fabrieksstraat 15
Amesfoort, Utrecht Nederland

Organisator

Creativity Club
Telefoon:
033-2024138
E-mail:
Hello@creativityclub.nl
Website:
https://www.creativityclub.nl