Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

HRcommunity Presents: The Employee Experience

25 jun 2019 @ 08:00 - 16:00

De employee experience is een hot item: iedereen heeft erover, maar wat is het nou precies en hoe haal je er het meeste uit voor jouw organisatie? Helaas bestaat er geen one-size-fits-all oplossing, want iedere context vraagt weer om een unieke aanpak. Op 25 juni organiseert HRcommunity The Employee Experience, een inspiratie-event in hackathon style. Natuurlijk gaan ook wij het er dus over hebben, maar veel belangrijker nog: we gaan ermee aan de slag!

De term hackathon ? bekend uit de IT-sector ? hebben we vertaald naar HR: een dag met je team in een verrijkte omgeving werken aan jullie eigen case, weg uit de alledaagse hectiek. Je start met het in kaart brengen van jullie specifieke uitdaging, waar je de rest van de dag mee in de weer gaat. Vastgelopen? Op verzoek zijn er experts aanwezig om jullie te ondersteunen, of laat je inspireren tijdens een van de prikkelende break-out sessies. Aan het eind van de dag ga je in ieder geval naar huis met een minimal viable product voor jullie case.

Meer weten over het programma en de sprekers?

Lees meer

 

Prijs: €750,- per team (bestaande uit 3 tot 5 mensen)
Liever een individueel ticket aanschaffen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Neem contact op via info@hrcommunity.nl

 

750.00 excl BTWIn winkelmand

Gegevens

Datum:
25 jun 2019
Tijd:
08:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

HRcommunity
E-mail:
info@hrcommunity.nl

Locatie

PWC
Thomas R. Malthusstraat 5
Amsterdam, 1066 JR Nederland
+ Google Maps