Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

H.U.G., hét event voor mensen die HR belangrijk vinden

12 oktober @ 09:00 - 13 oktober @ 18:00

Gratis
HUG_Personio_HRcommunity_2021

In 2019 organiseerde Personio voor het eerst ‘H.U.G’ (High-Impact Unconventional Gathering’): de allereerste HR Happening, met meer dan 500 aanwezigen. Vanwege de corona-omstandigheden is dit live event daarna volledig digitaal én internationaal gegaan: H.U.G Digital!

Het meest interactieve HR-event van Europa

Dit gratis online event trok in het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021 ruim 8.000 bezoekers. Het was zelfs de ‘place to be’ voor HR-professionals van alle niveaus, uit verschillende industriesectoren, bedrijfsgroottes en landen, die op een boeiende en nieuwe manier meer te weten wilden komen over de toekomst van werk.

Maar, één H.U.G is niet genoeg! Daarom gaan we dit jaar een stapje verder en tillen we de zaken naar een hoger niveau. Personio presenteert:  ‘H.U.G – Your HR Happening’, op 12 en 13 oktober 2021.

Dit hybride evenement met digitale primeurs gaat de de manier veranderen waarop je jouw favoriete HR-conferenties bijwoont. We bieden je een informatief en transformatief HR-evenement, vol activiteiten, helemaal gratis en rechtstreeks op je scherm!

Maar laten we je eerst wat meer vertellen wat H.U.G zo speciaal maakt.

Vorig jaar: een HR-succes

H.U.G Digital van vorig jaar was een enorm succes. 9 van de 10 deelnemers gaven aan dat ze het event boeiend vonden en zouden aanbevelen aan een vriend of collega, terwijl 8 van de 10 lieten weten dat ze nieuwe inzichten en kennis hadden opgedaan.

Dit is wat een aantal van onze eerdere deelnemers heeft gezegd: “Alle sessies die ik heb bijgewoond waren goed voorbereid, makkelijk te volgen en informatief”, en: “Heel erg bedankt voor de waardevolle gesprekken en goede netwerkmogelijkheden – er werden veel, zeer actuele kwesties behandeld (het nieuwe werken, AI, ondernemerschap, etc.). Lokale en internationale samenwerking en de mens stonden voorop! Ik vond het ook leuk dat het gratis was. Heel erg bedankt voor de professionele organisatie!”

Dus, wat kun je verwachten als je deze keer deelneemt aan H.U.G – Your HR Happening? Hier vind je belangrijke details.

Meer informatie & aanmelden

Gegevens

Begin:
12 oktober @ 09:00
Einde:
13 oktober @ 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,