Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Het kantoor van de toekomst

23 maart @ 10:00 - 11:00

Banners Het kantoor van de Toekomst

Hoe ziet het kantoor er straks uit als COVID-19 geen bedreiging meer is? Hoeveel collega’s gaan weer terug naar kantoor? En komen ze dan allemaal op hetzelfde moment? Wat moet het kantoor vooral bieden? Een rustige werkplek, een ontmoetingsplek of een mix daarvan. Moet het kantoor überhaupt wel aangepast worden aan de nieuwe werkelijkheid?

In deze webinar gaan we op zoek naar antwoorden met Solved, huisvestingsadviseur voor eindgebruikers van vastgoed. Solved heeft een tool ontwikkeld die hierin inzicht geeft. De uitkomsten en de lering delen wij graag met jou. Ook geven we alvast een tipje van de sluier: de kantoren krijgen in de toekomst minder meters en meer muren.

Dr. Ir. Rianne Appel- Meulenbroek

Rianne Appel is met haar onderzoek en onderwijs gericht op hoe de fysieke werkomgeving de medewerkers het beste kan ondersteunen. Zij werkt daarbij nauw samen met wetenschappers van over de hele wereld en uit vele verschillende disciplines. Bovendien werkt zij met consortia van werkplekmanagers en -adviseurs uit de praktijk, omdat dit volgens haar de enige manier is om daadwerkelijk de effecten van de fysieke werkplek op mens en organisatie helder te krijgen.

Silvia de Haan – Solved.

Silvia de Haan adviseert als workplace consultant op het gebied van werkplekoptimalisatie en interior design. Dagelijks legt ze met haar team de link tussen de bedrijfsdoelen en huisvesting. Haar werkveld en ervaring varieert van kleine start ups, tot grote multinationals. Daarbij is de doelstelling altijd om huisvesting niet puur te zien als stenen maar als een tool om de organisatie te optimaliseren.

Emke Daniëls (moderator) – HRcommunity

Oprichter van HRcommunity en HRtop100. Community leider en HR trend expert.

 

Aanmelden

 

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://bit.ly/37DS7Kn

Organisator

Solved.

Locatie

online