Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HR-Manager, pak je rol en maak meer impact met een bevlogen organisatie

31 mei @ 15:00 - 17:30

Gratis

Beweeg jij je als HR-eindverantwoordelijke ook regelmatig in het spanningsveld tussen werken vanuit controle en werken vanuit bevlogenheid? Is het voor jou een uitdaging om het menselijk potentieel in jouw organisatie echt vol ‘aan’ te zetten, en te houden? Als vertegenwoordiger van de mensen binnen jouw organisatie wil jij je er als geen ander sterk voor maken dat er naast controle ruimte blijft voor bevlogenheid. Hoe zet je bevlogenheid aan in een context van systemen en controle?

Bij LUNAR geloven we dat mensen en organisaties meer betekenis, impact en toegevoegde waarde creëren als ze vanuit verlangen en positieve energie aan de slag gaan met hun leiderschap en strategie. Dán ontstaat werkelijk een blijvende verandering.

Op maandag 31 mei komen we weer (online) bijeen met de LUNAR People Circle en zoomen we verder in op het psychologisch mechanisme achter het continue spanningsveld dat we ervaren tussen werken vanuit controle en werken vanuit bevlogenheid. We leren hoe bevlogenheid weer leidend kan zijn en hoe je dit structureel vasthoudt. We delen best practices over hoe andere organisaties dit doen en leren van elkaar.

Het resultaat?

Je loopt weg met concrete en direct toepasbare ideeën over hoe je bevlogenheid in je organisatie aan kunt zetten. En welke interventies je kunt doen om dit vast te houden. Ook als de hang naar controle en risico mijden groter wordt. Je leert hoe je met een bevlogen organisatie meer impact kunt maken en zo jouw rol als HR-verantwoordelijke kunt versterken.

Over de LUNAR People Circle

In de LUNAR People Circle komen dé vooroplopers en vrijdenkers op het gebied van HR en people-development bij elkaar. Het is een ontmoetingsplaats voor HR-directeuren die hun organisatie en het vak vooruit willen brengen. Leidinggevenden die voortdurend bezig zijn met de uitdaging om het menselijk potentieel in hun organisatie vol ‘aan’ te zetten.

Ben je erbij op 31 mei?

Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor deelnemers van onze community. Nog geen lid van onze community maar wel benieuwd naar wat je kunt verwachten van een aansluiting bij de People Circle? Dan kun je op 31 mei, eenmalig en zonder kosten, meedoen en daarna bepalen of je je definitief aansluit bij onze community. Je kunt je hieronder aanmelden.

 

Meer informatie & aanmelden

Gegevens

Datum:
31 mei
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://lunarinstitute.com/evenementen/people-circle-juni-2021/

Organisator

LUNAR Institute
Site:
https://lunarinstitute.com/