Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finale HR Talent of the Year

29 nov 2019 @ 13:00 - 17:00

Gratis
Finale hr talent of the year

HR Talent of the Year is een jaarlijkse competitie die georganiseerd wordt door HRcommunity voor aankomend HR-talent.

De awards zijn een initiatief om jong talent de kans te geven zich verder te ontwikkelen in het HR-vakgebied en staan in het teken van talent, innovatie en verbinding. Want talent alleen is niet voldoende. Het vraagt visie, ondernemerschap en impact om vernieuwende keuzes te maken en naar de top van HR te komen. HRcommunity biedt HR-helden en voorbeelden van nu en de toekomst een podium.

Welk talent heeft de mooiste, meest vooruitstrevende visie, toont het meeste ondernemerschap en maakt de beste impact op het HR-vakgebied? Welk talent verdient het om de felbegeerde publieksprijs en vakjuryprijs van HR Talent of the Year 2019 te winnen? Kom naar de finale op 29 november bij Oracle in Utrecht.

Voor wie?
Natuurlijk zijn alle vrienden, familie en kennissen van de talenten uitgenodigd! Daarnaast is de finale ook erg interessant voor HR-professionals die hun kennis willen opfrissen of die graag nieuw talent spotten.

Aanmeldformulier
Vul het onderstaande aanmeldformulier in en vermeld in het onderdeel ‘talent’ of jij voor een specifiek talent komt. Wij zien jou graag tijdens de finale!

 

[contact-form to=”lvanevert@hrcommunity.nl” subject=”Aanmelding Finale HR Talent of the Year”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Talent” type=”checkbox-multiple” options=”Adriaan van der Klaauw,Botho Koldeweij,Charlotte Mercadié,Fenna van der Velde,Frédérique Lambers,Kajal Falli,Kirsten van der Meer,Marcelle van der Busse,Marlies Harmsen-Nijman,Merel Jones,Sander ten Kate,Vera Immerzeel,Yvonne Arends,Ik kom niet voor een specifiek talent”][/contact-form]

 

Gegevens

Datum:
29 nov 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://hrcommunity.nl/hr-talent-of-the-year/

Organisator

HRcommunity
E-mail:
info@hrcommunity.nl

Locatie

Oracle Utrecht
Hertogswetering 163-167
Utrecht, Utrecht 3543 AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 669 9000
Site:
https://www.oracle.com/nl/corporate/contact/