Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HRtop100 finale

12 dec 2019 @ 14:30 - 21:00

Gratis
HRTop100 finale 2019

Wat is uw kijk op werken en organiseren in de toekomst? En hoe denken HR-vakgenoten daarover? Op 12 december komen HR-directeuren en -managers bij elkaar om hun visie op trends en ontwikkelingen te delen. De beste visie wordt beloond met de HRtop100 award. Naast de publieksprijs in de categorie HR-directeur en -wetenschapper, wordt de vakjuryprijs uitgereikt aan de HR-leider met de visie van het jaar. Dit evenement organiseren we in samenwerking met Oracle.

 

Finalisten

De vakjuryprijs van de HRtop100 is sinds 2012 uitgegroeid tot een van de belangrijkste prijzen voor HR-directeuren. Op de dag van de finale worden de finalisten uitgenodigd om in gesprek te gaan met de vakjury. Benieuwd naar welke HR-directeuren dit jaar zijn geïnterviewd? Beluister de podcasts hier!

 

Sfeerimpressie

Bekijk hier het sfeerverslag van vorig jaar!

 

Aanmelden

Dit event is voor HR-directeuren die meedoen aan de HRtop100 2019. Als u niet meedoet en toch geïnteresseerd bent, kunt u het beste contact opnemen met Emke Daniëls: edaniels@hrcommunity.nl.

[contact-form to=”lvanevert@hrcommunity.nl” subject=”HRtop100 finale aanmelding”][contact-field label=”Voornaam en achternaam aanwezige 1″ type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres aanwezige 1″ type=”email” required=”1″][contact-field label=”Dieetwensen aanwezige 1″ type=”text”][contact-field label=”Voornaam en achternaam aanwezige 2″ type=”name”][contact-field label=”E-mailadres aanwezige 2″ type=”email”][contact-field label=”Dieetwensen aanwezige 2″ type=”text”][contact-field label=”Voornaam en achternaam aanwezige 3″ type=”name”][contact-field label=”E-mailadres aanwezige 3″ type=”email”][contact-field label=”Dieetwensen aanwezige 3″ type=”text”][contact-field label=”Voornaam en achternaam aanwezige 4″ type=”name”][contact-field label=”E-mailadres aanwezige 4″ type=”email”][contact-field label=”Dieetwensen aanwezige 4″ type=”text”][/contact-form]

Gegevens

Datum:
12 dec 2019
Tijd:
14:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
http://hrtop100.nl

Organisator

HRcommunity
E-mail:
info@hrcommunity.nl