Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informeel Leiderschap | 1 maart 2019

1 mrt 2019 @ 08:00 - 17:00

€9997

Wat is informeel leiderschap

Informeel leiderschap gaat over leiding geven als je niet de baas bent of merkt dat “de baas” zijn niet helpt. Omdat je medewerkers te hoog opgeleid zijn, te slim en te ervaren. Hoe neem je ze dan toch mee.

De trainer – Marieke van Ginkel

Na haar studie Economie werkte Marieke bij het Ministerie van Economische Zaken in Den Haag. Ze droeg een strak pak en zat in een keurig kantoor, tevreden met haar snelle carrière. Wat minder tevreden was ze met de RSI. En woedend was ze over het feit dat ze wel binnen was, maar nooit meer buiten kwam. Het kwam door een periode van rampspoed dat ze deze woede wist om te buigen tot het bedrijf van haar dromen. Sinds 2008 geeft ze trainingen in leiderschap met behulp van paarden.

Marieke is gespecialiseerd in informeel leiderschap en begeleidt (complexe) teams. Ze zegt dat als er een strijd wordt gevoerd over de inhoud, het nooit gaat over de inhoud. Kijk hier voor een interview met Marieke.

Hoe ziet de opleiding er uit?

De opleiding bestaat uit 6 trainingsdagen op locatie in Gelderland, waaronder 4 met paardencoaching. Daarnaast zijn er 3 online modules, een video analyse, een besloten online intervisiegroep, 20x online groepscoaching en 4 individuele telefonische strategiesessies.

Na de opleiding

Ben jij de krachtigste versie van jezelf, en zijn voelen, denken en doen weer met elkaar in balans. Je staat en intervenieert krachtig in het moment. Je weet hoe je een zelfstandig team bouwt, waarin mensen de ruimte krijgen om hun eigen unieke waarden te ontdekken en in te zetten. Je hebt helemaal helder wat jouw visie is en welke strategie jou past, zodat je weet hoe jij optimaal van betekenis kunt zijn. Je bent meester in het ‘lui leidinggeven’: je benut je intuïtie en weet precies op welk moment je welke slimme interventies doet en je ervaart eindelijk weer ruimte en vrijheid in je agenda voor je eigen ontwikkeling.

Data

De reeds geplande trainingsdagen in 2019:

> 1 maart – Leidinggeven aan je klant, opdrachtgever en community

> 12 apri – Leidinggeven aan jezelf
> 17 mei – Leidinggeven aan jezelf

> 14 juni – Leidinggeven aan teams
> 12 juli – Leidinggeven aan teams

> 13 september – Leidinggeven aan je klant, opdrachtgever en community
> 11 oktober – Leidinggeven aan je klant, opdrachtgever en community

Je kunt ieder moment instromen in het programma en vervolgens een cyclus van 6 trainingsdagen volgen. Boek hier een persoonlijk intakegesprek.

Voor wie?

Dit High Impact Jaarprogramma is zeer geschikt voor jou als je programmamanager, directeur of ondernemer bent met ruim leidinggevende ervaring, je je zaken voor elkaar hebt maar denkt dat het slimmer kan en optimaal van waarde wil zijn voor je organisatie.

The People Office

The People Office is een organisatie adviesbureau gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap voor professionals en managers. Wij weten hoe je een organisatie inricht, hoe leiderschap werkt en welke HR-systemen helpen. Een cultuur verandert alleen met een aansprekend doel, voorbeeldgedrag van de leiding, de juiste vaardigheden en een structuur die helpt. Wij denken mee, geven advies, implementeren de verandering, trainen en coachen.

Daarnaast geloven wij dat het belangrijk is dat professionals en manager superskills ontwikkelen. Een superskill is een bovengemiddeld ontwikkelde vaardigheid waarmee je echt verschil kunt maken in je omgeving. Daarvoor werken wij samen met de beste trainers. Informeel leiderschap is zo’n superskill.

www.thepeopleoffice.nl | post@thepeopleoffice.nl | 06 – 1233 8894 | boek een persoonlijk ontwikkelgesprek

Gegevens

Datum:
1 mrt 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€9997
Evenement Categorie:
Website:
https://my.timetrade.com/book/MY181

Organisator

The People Office
Telefoon:
06 - 1233 8894

Locatie

Landgoed Rhederoord
Parkweg 19 6994 CM + Google Maps