Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratiesessie voor werkgeluk: eNPS + Interne Communicatie | 18 juni 2019

18 juni @ 13:30 - 16:30

€42

2DAYSMOOD organiseert inspiratiesessies voor het strategisch meten en verbeteren van werkgeluk en medewerkersbetrokkenheid. Want positieve, productieve en presterende medewerkers willen we allemaal toch? Tijdens deze sessies inspireren wij onze klanten (directeuren, HR professionals en teamleiders) met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en slimste praktijkvoorbeelden. Het 2DAYSMOOD team bezit expertise en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Organisatiepsychologie, HR, Veranderkunde en Werkgeluk. Met onze kennis en tools, en met elkaars ervaringen kunnen onze klanten een positief en aantrekkelijk werkklimaat ontwikkelen.

Op dinsdag 18 juni behandelen we de thema’s eNPS score en interne communicatie. Hoe kun je deze meting en drijfveer inzetten om de werksfeer en betrokkenheid onder je medewerkers te verbeteren? Goed nieuws, Inge Beckers van kennisplatform HR & Communicatie komt ons deze sessie versterken als expert en spreker.

Voor deze inpiratiesessie geven wij enkele plekken vrij aan externe directeuren en (HR) managers. Wil jij je ook in deze onderwerpen verdiepen, of ben je hier misschien al mee bezig? Sluit dan aan bij onze sessie en laat je inspireren door gelijkgestemde professionals.

 

Aanmelden & meer informatie >>

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€42
Evenement Categorie:
Website:
https://2daysmood.com/inspiratiesessies/enps-interne-communicatie/

Locatie

Social Impact Factory
Utrecht, utrecht Nederland + Google Maps

Organisator

2DAYSMOOD
Telefoon:
+31(0) 85 303 6879
E-mail:
info@2daysmood.nl
Website:
https://2daysmood.com