Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kickstart Event Leer Faciliteren | 14 juni 2019

14 jun 2019 @ 13:00 - 16:30

€75,

Wat is faciliteren

Faciliteren is in essentie groepen van mensen, die niets met elkaar te maken hebben en het toch met elkaar moeten doen, helpen om tot samenwerking te komen, door met een beetje gunfactor snel tot de kern van de zaak te komen. Denk aan brainstormsessies, jaarplansessies, sessies om nieuwe ideeën te genereren. Een goede facilitator heeft invloed op de samenwerking in zijn omgeving, omdat hij iets doet waardoor mensen ruimte voelen voor net iets meer. Maak kennis met faciliteren 2.0, de post-its voorbij, tijdens het Kickstart Event Leer Faciliteren.

De trainer – Pepijn Nicolas

Pepijn Nicolas is een natuurtalent. Op zijn 19e was hij vakbondsbestuurder. Op zijn 26e leidde hij een groot onderzoek naar schulden van ontwikkelingslanden en op zijn 30e was hij een van de leiders van een wereldcoalitie die 120 miljard schuldkwijtschelding onderhandelde. Pepijn is een veelgevraagd facilitator op alle niveaus. Nu wil hij zijn kennis verspreiden, zodat er nog meer goede facilitators beschikbaar komen. Want, zegt Pepijn, er hoeft er maar één op te staan en het hele proces loopt beter.

Het event

Het Kickstart Event is een eerste kennismaking met deze nieuwe benadering van faciliteren. Op deze energieke oefenmiddag krijg je een ervaring die hoogstwaarschijnlijk heel anders is dan wat je tot nu toe op trainingsdagen hebt meegemaakt. Bij Pepijn geen PowerPoint met een praatje, je gaat meteen zelf flink aan de slag! Hard werken met veel plezier. Samen op weg met praktijkopdrachten, afgewisseld met kleine blokjes instructie, theorie en onderlinge uitwisseling. Pepijn leert je een paar eenvoudige technieken om beter samen te werken. Je oefent en helpt elkaar verder. En op spannende momenten helpt Pepijn je om de eerste drempel overwinnen. Je viert deze eerste stap met een borrel aan het einde van de dag.

En daarna?

Ben je enthousiast? Dan kun je na het event meteen verder met de opleiding Professioneel Procesbegeleider. Deze opleiding is deels online, met trainingmodules die je een jaar lang kunt bekijken en deels offline. De trainingdagen zijn n.t.b.. Op een n.t.b. datum is er een tussentijds webinar. Wil je je na deze opleiding specialiseren, dan kun je verder met de opleiding Basis Facilitator.

Voor wie?

Faciliteren is een superskill die interessant is voor consultants, adviseurs, projectleiders, business analisten, product owners en scrum masters.

The People Office

The People Office is een organisatie adviesbureau gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap voor professionals en managers. Wij weten hoe je een organisatie inricht, hoe leiderschap werkt en welke HR-systemen helpen. Een cultuur verandert alleen met een aansprekend doel, voorbeeldgedrag van de leiding, de juiste vaardigheden en een structuur die helpt. Wij denken mee, geven advies, implementeren de verandering, trainen en coachen.

Daarnaast geloven wij dat het belangrijk is dat professionals en manager superskills ontwikkelen. Een superskill is een bovengemiddeld ontwikkelde vaardigheid waarmee je echt verschil kunt maken in je omgeving. Daarvoor werken wij samen met de beste trainers. Faciliteren is zo’n superskill en leiderschap begint altijd bij jezelf. Kijk hier voor een kort verslag van het eerdere event op 9 november.

www.thepeopleoffice.nl | post@thepeopleoffice.nl | 06 – 1233 8894 | boek een persoonlijk ontwikkelgesprek

Gebruik kortingscode Bubbels voor € 15,- korting op deze kennismaking met faciliteren 2.0.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
14 jun 2019
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
€75,
Evenement Categorie:
Website:
https://thepeopleoffice.nl/leer-faciliteren-workshop-pagina/

Organisator

The People Office
Telefoon:
06 - 1233 8894

Locatie

Zaalverhuur7
Zaalverhuur7
Utrecht, 3512 BT Nederland
+ Google Maps
Website:
https://thepeopleoffice.nl/