Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leergang Inclusief Werkgeven | 17 september, 8 oktober en 12 november 2019

17 sep 2019 @ 08:00 - 12 nov 2019 @ 16:00

€1200

Wat is er nodig om een (meer) inclusieve werkgever te zijn? Hoe kan ik een duurzaam inclusief HR-beleid implementeren binnen mijn eigen organisatie en waar moet ik allemaal rekening mee houden? Hoe kan ik in tijden van krapte op de arbeidsmarkt toch aan talenten komen? Hoe maakt mijn organisatie het verschil door een Inclusieve werkgever te zijn?

Inclusief werkgeven, ruimte bieden aan werkzoekenden met een beperking. De implementatie hiervan loopt in de praktijk regelmatig tegen weerstand op. Het is een hele uitdaging om doelgericht tot een strak actieplan te komen. Het is zonde als dergelijke goede wil verloren gaat en daarom bieden De Normaalste Zaak, Accenture en het AWVN voor de vierde keer de leergang ‘Inclusief Werkgeven: Anders denken; gewoon doen!’ aan.

De leergang bestaat uit drie masterclasses die je helpen met het creeëren van een actieplan op basis van je eigen leer- en ontwikkeldoelen. Hier ontwikkel je de middelen om met weerstand om te gaan, ontwikkel en verfijn je je aanpak en doe je bovendien vaardigheden op in het verkopen van je actieplan aan stakeholders.

Het programma staat in het teken van uw persoonlijke leertraject en het verdiepen van uw kennis over het thema. Tijdens de masterclasses zult u worden ondersteund door inspirerende sprekers. Deze sprekers zijn deskundigen op het gebied van inclusief werkgeven of zijn zelf inclusieve werknemers. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor interactie tussen alle deelnemers van de masterclass zodat er ruimte is voor feedback en kan u leren van de aanpak van uw collega’s op het gebied van inclusief werkgeven.

Datum: 17 september, 8 oktober en 12 november
Tijd: 09:00-17:00

Voor wie:

De leergang is bestemd voor functionarissen die verantwoordelijk zijn voor- en bezig zijn met het implementeren van inclusief ondernemerschap in de eigen organisatie zoals: HR-managers, HR-adviseurs, Inclusie- en diversiteitsmanagers en projectleiders.

Kosten:

€1.500,- excl. btw / €1.200 excl. btw voor partners van De Normaalste Zaak en leden van AWVN. Deze bijdrage is bedoeld voor de bekostiging externe sprekers en faciliteiten.

Aanmelden: https://forms.gle/SR68Z1QfDYU7s9Pr9

Voor vragen, mail dan gerust naar masterclass@denormaalstezaak.nl of kijk op https://www.denormaalstezaak.nl/17-sept-leergang-inclusief-werkgeven-anders-kijken-gewoon-doen/

Gegevens

Begin:
17 sep 2019 @ 08:00
Einde:
12 nov 2019 @ 16:00
Kosten:
€1200
Evenement Categorie:
Site:
https://www.denormaalstezaak.nl/17-sept-leergang-inclusief-werkgeven-anders-kijken-gewoon-doen/

Organisator

De Normaalste Zaak en Accenture
Telefoon:
070 850 86 60
Site:
https://www.denormaalstezaak.nl

Locatie

Gustav Mahlerplein 90, Amsterdam
Gustav Mahlerplein 90
Amsterdam, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps