Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Limited editie leiderschapsprogramma Zuid-Afrika

24 mrt 2019 - 29 mrt 2019

€4950

Hoe fijn zou het zijn als je een week lang alle tijd voor jezelf hebt in een rustgevende omgeving? Om daarna vol energie en focus weer aan de slag te gaan met wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is? Maak dan gebruik van deze unieke ervaring en gun jezelf dit ‘weekje geluk en goede gesprekken met jezelf’. 

Wat ga je doen?
In een afwisselend programma met intensieve coaching/begeleiding, zelfreflectie en samenwerking met andere deelnemers ga je de rustgevende natuur ontdekken, op een avontuurlijke safari en heb je ook tijd voor ontspanning, beweging en genieten van het heerlijke eten.

Door de ruimte, rust en reflectie kom je weer in balans en we gebruiken de kracht van de natuur als spiegel voor jouw persoonlijke & natuurlijke leiderschapsontwikkeling. Met als resultaat meer succes, inspiratie, geluk en plezier, zowel zakelijk als privé.

Het programma is gebaseerd op het gedachtegoed van Mark McGregor. Zijn ‘10 principes van leiderschap en leven’ vormen de kern van deze speciale ‘Being on Mission’ editie in Zuid-Afrika.

Link website: www.beingonmission.eu

Je verblijf
Je logeert in een prachtige bush lodge, Ama Amanzi. Deze lodge is die week exclusief voor de deelnemers aan dit programma. Het ligt in de malariavrije Waterberg biosphere op ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Johannesburg. Ama Amanzi is knus opzet en heeft persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ama Amanzi kent hierdoor een waardering van 9.7 (uit 10) op TripAdvisor en beschikt over het Certificate of Excellence! Hoewel de lodge midden in de bush ligt is het een veilige omgeving. Er is alleen niet-gevaarlijk wild, waardoor je met een gerust hart kun wandelen of fietsen. De gehele lodge is natuurvriendelijke en in harmonie met de omgeving gebouwd.

Link website: www.ama-amanzi.com

Wij gaan met je mee
Wij, Nicole Loeffen en Claudia van den Boogaard, zijn jouw gidsen tijdens deze ‘ontdekkingsreis’.

Wij creëren samen een veilige omgeving waarin onbevangen en openhartig gesproken kan worden, waar je mag loslaten en waar paradigma’s zullen verschuiven. Nicole draagt graag bij aan het vergroten van geluk en succes bij anderen en geeft daarin zelf het goede voorbeeld. Omdat voor haar in het gedachtegoed van Mark McGregor alles wat hiervoor van belang is samenkomt, heeft zij dit omarmd. Claudia is een inspirator die graag jouw vuurtje opstookt waardoor je ontdekt waar jouw passie en talenten liggen. Naast haar jarenlange ervaring als trainer & coach is zij gespecialiseerd in gedrag en lichaamstaal.

Meer weten? Neem gerust contact op. Nicole: 0612583916 of info@mind-act.nl

Gegevens

Begin:
24 mrt 2019
Einde:
29 mrt 2019
Kosten:
€4950
Evenement Categorie:
Website:
www.beingonmission.eu

Organisator

Being on Mission
Telefoon:
0612583916
E-mail:
info@mind-act.nl
Website:
www.beingonmission.eu

Locatie

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika + Google Maps