Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Persoonlijk Leiderschap: Meer van wat voor mij belangrijk is in mijn leven

18 sep 2020 @ 09:00 - 25 sep 2020 @ 10:30

€475

Wat kon is opeens niet meer vanzelfsprekend. En wat niet vanzelfsprekend was is inmiddels vrijwel overal mogelijk en zelfs normaal aan het worden. Onze wereld is kleiner en onze sociale contacten beperkt… en er lijkt nog een lange adem nodig te zijn.

Een nieuwe structuur in je dag vinden is een uitdaging. Door het thuiswerken en uitblijven van activiteiten buiten de deur vervaagt de balans werk-prive?. Dat geldt juist ook voor jonge mensen, alleenstaanden en ouders met kinderen. Mentaal opladen is een uitdaging in deze tijd.

Dat gezondheid belangrijk is realiseren we ons meer dan ooit. Wat is er voor jou nog meer belangrijk? Een simpele vraag waarvan het antwoord veel zelfreflectie en ontdekken vraagt. Deze tijd vraagt om perspectief en zingeving (her)ontdekken.

Je maakt kennis met “de 10 principes van leiderschap en leven”. We onderzoeken de vragen: “Wat is voor mij het allerbelangrijkste?” en “Hoe ziet het er dan uit en voelt dat als ik die leef? Met als resultaat inzicht en actie.

Wil jij juist nu ook iets echt voor jezelf doen om het optimale uit jouw leven te halen? Heb je wellicht nog een wellbeing-, duurzame inzetbaarheids- of persoonlijk ontwikkel budget? Doe dan mee!

  • Voor wie: Iedereen van 18 tot 88 is welkom.
  • Door wie: Nicole Loeffen en Claudia v.d. Boogaard
  • Wat: Praktische interactieve sessies om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is in je leven en hoe je dit kunt bereiken.
  • 2×90 minuten en 1×30 minuten e-coaching
  • Wanneer: Vrijdag 18 & 25 september 9.00 -10.30 Online
  • Prijs: € 475 excl. btw.
  • Optioneel: 4 weken lang onbeperkt e-coaching voor een meerprijs van € 250 excl. btw
  • Extra: een kortingsvoucher ter waarde van € 250 (excl. btw) om in 2020 of 2021 een volledig Being on Mission leiderschapsprogramma te volgen.

Speciaal voor de leden van HRcommunity is er een korting van 10% op deze training. Geef bij aanmelding aan dat je via HRcommunity komt en de 10% korting wordt later verrekend.

Aanmelden

Gegevens

Begin:
18 sep 2020 @ 09:00
Einde:
25 sep 2020 @ 10:30
Kosten:
€475
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://beingonmission.eu/online-aanbod/

Organisator

Being on Mission