Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Professioneel leiderschap; mijn rollen als leider

22 januari @ 15:00 - 16:30

€475
Professioneel leiderschap; mijn rollen als leider

De uitdaging voor jou als leider van nu is steeds weer de balans (her)vinden tussen je verschillende professionele rollen. Het managen van processen, het coachen van je teamleden, het als leider richting geven, aandacht voor (klant)relaties en soms ook sales.

Ons bewezen MCCL(s) model vindt zijn oorsprong in de beroemde uitspraak “Most companies are over-managed and under-led”. Het helpt je om de balans tussen je verschillende rollen als leider te hervinden.

We leren je anders kijken, om voor jezelf nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken. Om je tijd en energie anders in te zetten zodat je teamleden, door jouw leiding en coaching, hun volledige potentieel (her)ontdekken en inzetten. Zodat jij er minder alleen voorstaat en het voor iedereen leuker en makkelijker wordt.

Voor professionals die leidinggeven.

Zo werken wij:

  • Praktisch & interactief
  • Altijd 2 facilitators/coaches
  • Kleine groepen (Max 8)
  • Altijd ook individuele coaching

Datum Evenement: vr 22 & 29 januari, 15.00-16.30u + 45 min e-coaching

Prijs ticket: € 475 excl. BTW voor: 2 x 90 minuten Online in kleine groep. 1 x 45 minuten e-coaching individueel. Kortingsvoucher t.w.v. € 250 (excl. btw) voor een programma op locatie, individueel of met je team. Boek direct 4 weken onbeperkt e-coaching extra voor een meerprijs van € 250 excl. Btw (50% korting op reguliere tarief)

 

Meer informatie & aanmelden

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€475
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.beingonmission.eu

Organisator

Being on Mission

Locatie

online