Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Rvdb avond Talent Management

17 april @ 17:00 - 19:00

In de woorden ‘talent’ en ‘management’ zit het al verscholen: je richten op talenten van mensen en het beïnvloeden, sturen en leidinggeven aan de ontplooiing van die talenten. Oftewel, talenten binden, boeien en laten groeien. Met als doel om wendbaar te blijven in een veranderende wereld en hun volle potentieel te benutten voor jouw organisatie. Jij kent de theorie al, maar hoe pas je dit toe in de praktijk? Welke middelen kun je inzetten en welke visie kan er onder liggen? En hoe pakken andere organisaties het aan? Maak tijd vrij in je agenda om hier met ons over in gesprek te gaan tijdens de Rvdb avond Talent Management.

 

Waarom talent management belangrijk is

Er is veel onderzoek gedaan naar talent management. Bedrijven die investeren in talent management en een duidelijke talent management strategie hebben zien een daling in verloop, en een stijging in instroom en doorstroom. Er wordt beter gebruikt gemaakt van de diversiteit en potentie van talent binnen de organisatie. Dit verhoogt het werkgeluk van de mensen en draagt bij aan het succes van de organisatie. Wie wil dit als hr professional nou niet?

 

Resultaten 

Deze avond zit vol met inspiratie en het delen van ervaringen. We werpen ook een blik op de toekomst van talent management. En er is genoeg ruimte om met HR-collega’s van andere organisaties in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Aan het einde van deze avond ga je naar huis met frisse inzichten, praktische tips en ervaringen van anderen. Hiermee kun je binnen jouw organisatie verdere invulling geven aan talent management.

Na deze avond heb je zicht op:

 • het belang van talent management;
 • verschillende invalshoeken op talent management;
 • welke rol hr kan spelen bij talent management;
 • trends binnen talent management.

Doelgroep

Wij kijken er naar uit om samen met hr collega’s ervaringen uit te wisselen over talent management. Het is daarom waardevol dat je weet wat talent management in kan houden en hier zelf ook al (wat) ervaring mee hebt. We verheugen ons op waardevolle discussies!

 

Programma 

 • 16.30 uur: inloop
 • 17.00: welkom & introductie
 • 18.00: korte pauze met drankje en snack
 • 19.00: afronding

Sprekers

Praktische informatie

 • Locatie: Kantoor Rvdb Hoogoorddreef 54P, 1101 BE Amsterdam Zuidoost;
 • Deelname is gratis, ook voor jouw introducé;
 • Ben je verhinderd? Laat ons dit dan 24 uur voor het event weten. Wij sturen een factuur van € 79,- exclusief BTW bij een no show. Uiteraard kan er altijd iemand in jouw plaats komen.

Aanmelden
Let op: om je aan te kunnen melden voor het event dien je eerst een account aan te maken op RAY.

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.hey-ray.com/nl/events/talent-management

Organisator

Rvdb
Telefoon:
088 55 21 200
E-mail:
marketing@rvdb.nl
Website:
https://www.rvdb.nl/

Locatie

Rvdb kantoor
Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps
Telefoon:
088 55 21 200
Website:
https://www.rvdb.nl/