Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rvdb DAY 2 | 3 december 2019

3 dec 2019 @ 08:00 - 12:00

Gratis

Rvdb DAY
Na het grote succes van Rvdb DAY 1 kon een vervolg niet uitblijven!
Blok dinsdag 3 december daarom in je agenda voor Rvdb DAY 2. Waarom? Dit is een dag die draait om jou: ‘Shaping you, shaping hr and shaping the future’. Tijdens Rvdb DAY 2 krijg jij gedurende de ochtend allerlei carrière tips en persoonlijke adviezen. Pak een heerlijke kop koffie. Kijk rond. Haal het beste uit jezelf en maak impact.
Onze deuren openen om 9.00 uur. Wil je álles doen? Zorg dan dat je er op tijd bij bent, want ‘time flies when you’re having fun’. 😉

 

Het gaat om jou.
Er zijn meerdere activiteiten waaruit je kunt kiezen. Waar heb jij behoefte aan?

 

Carrière flits advies
Praat met één van de Rvdb recruitment consultants over jouw loopbaan. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je weten wat jouw hr-carrièremogelijkheden zijn? We gaan graag in gesprek over wat jou motiveert en waar jouw talenten liggen. In minder dan een half uur krijg jij een flitsadvies.

 

Speedcoaching
Met één van onze coaches heb je een speedcoachsessie. Zit je met vragen als: zit er niet meer in, kan het ook anders? Maak ik de juiste plannen? Hoe beweeg ik me binnen mijn organisatie? Welke positie neem ik in of wil ik innemen? Maak ik voldoende impact? Ervaar wat een coach hierin voor jou binnen korte tijd al kan betekenen.

 

Keuze uit twee workshops
1. Future skills of HR – om 9.30 uur en 11.15 uur
Benieuwd welke future skills belangrijk zijn voor HR? Team Rvdb Consultancy geeft je een beeld hoe HR mee gaat in de toekomst van werken en hoe de HR professional van de toekomst eruit ziet.

2. Wil jij meer rust in je hoofd en minder werkstress ervaren? – om 10.30 uur en 12.15 uur
Zou mindfullness kunnen bijdragen aan jouw mentale fitheid? We nemen je mee in de theorie en je krijgt de kans om zelf te ervaren of het voor jou werkt.

 

En verder…

  • Pimp your LinkedIn-profiel
  • Is je cv wel oké?
  • De Alias Job dating booth
  • De vacaturebank

Speciaal voor studenten is er een starters booth. Onze hr-professionals staan klaar om met jou in gesprek te gaan over passende carrièremogelijkheden binnen hr aan de hand van een kort persoonlijkheidstestje. Jullie wisselen ervaringen uit en je krijgt sollicitatietips, want deze interim-toppers stonden niet zo lang geleden in jouw schoenen. Ben jij erbij?

 

Waar?
Kantoor Rvdb: Hoogoorddreef 54P, 1101 BE Amsterdam Zuidoost.

 

Vragen? Vragen!
Stuur een mail naar info@hey-ray.com. Wij komen zo snel mogelijk terug met een antwoord.

 

Aanmelden voor het event doe je via de online omgeving RAY.

Nog geen account? Maak snel, gratis en eenvoudig een profiel aan met alleen jouw naam en mailadres. Je krijgt gelijk toegang tot alle online hr vacatures van Nederland!

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
3 dec 2019
Tijd:
08:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.hey-ray.com/events/rvdb-day-2

Organisator

Rvdb
Telefoon:
088 55 21 200
E-mail:
marketing@rvdb.nl
Site:
https://www.rvdb.nl/

Locatie

Rvdb kantoor
Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps
Telefoon:
088 55 21 200
Site:
https://www.rvdb.nl/