Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RVDB DAY | 26 juni 2019

26 juni @ 09:30 - 13:00

Gratis

Blok woensdag 26 juni in je agenda! Waarom? Dit is een dag die draait om jou: ‘Shaping you, shaping hr and shaping the future’. Tijdens Rvdb DAY krijg jij in anderhalf uur tijd allerlei carrière tips en persoonlijke adviezen. Pak een heerlijke kop koffie. Kijk rond. Haal het beste uit jezelf en maak impact.

 

In het kort: Schrijf je in voor een tijdsblok die jou het beste uitkomt. Let dus goed op voor welke je je inschrijft, we hebben er twee (maar bij grote interesse komen er uiteraard meer bij!):

  • Blok 1 van 09.30 – 11.00 uur
  • Blok 2 van 11.30 – 13.00 uur

Activiteiten: In een blok zijn er meerdere activiteiten waaruit je kunt kiezen. Waar heb jij behoefte aan? Het is aan jou.

Keuzestress? Dat is niet de bedoeling natuurlijk: doe ze gewoon allemaal!

Speedrecruitment

Praat met één van de Rvdb recruitment consultants over jouw loopbaan. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je weten wat jouw hr carrière mogelijkheden zijn? We gaan graag in gesprek over wat jou motiveert en waar jouw talenten liggen. In 15 minuten krijg jij een flitsadvies.

Speedcoaching

Met één van onze coaches heb je een speedcoachsessie van 15 minuten. Zit je met vragen als: zit er niet meer in, kan het ook anders? Maak ik de juiste plannen? Hoe beweeg ik me binnen mijn organisatie? Welke positie neem ik in of wil ik innemen? Maak ik voldoende impact? Ervaar wat een coach hierin voor jou kan betekenen.

Keuze uit twee workshops

Workshop 1: Talent van de toekomst

Wat zijn jouw talenten en hoe zet je die als hr professional in richting de toekomst? Waarin kun je jezelf ontwikkelen om van toegevoegde waarde te blijven in de veranderende wereld van werk? Deze mini-workshop zoomt in op jouw talenten en zet je aan het denken over welke skills je nodig hebt om future proof te worden: let’s shape you!

Workshop 2: Strategisch kijken naar mensen

Welk effect heeft de snel veranderende wereld op jouw mensen? We maken een quick scan van de belangrijkste ontwikkelingen binnen jouw organisatie en daarbuiten en maken een doorkijk naar de impact op jouw mensen. We delen een stappenplan voor Strategische Personeelsplanning waar je direct mee aan de slag kan en zetten samen de eerste stappen: shaping the future of your organization!

En verder…

  • Pimp your LinkedIn profile
  • Is je cv wel oke?
  • De vacaturebank
  • Teaser testen: wie ben jij?

Aanmelden voor Rvdb DAY én alle andere events van Rvdb doe je via onze online omgeving genaamd RAY. Nog geen account? Ga naar www.hey-ray.com en maak snel, gratis en eenvoudig een account met alleen jouw naam en e-mailadres.

 

Meer informatie  & aanmelden

 

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.rvdb.nl/page/rvdb-DAY

Organisator

Rvdb
Telefoon:
088 55 21 200
E-mail:
marketing@rvdb.nl
Website:
https://www.rvdb.nl/

Locatie

Rvdb kantoor
Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps
Telefoon:
088 55 21 200
Website:
https://www.rvdb.nl/