Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Award winning HR met de winnaars van de HRtop100 ’20/’21

29 juni @ 10:00 - 11:00

Gratis
Award-winning HR banner Oracle

HRcommunity gaat op 29 juni in gesprek met Oracle en de HRtop100 winnaars van ’20/’21

De pandemie houdt ons nog steeds in z’n greep en lijkt de toekomst van HR permanent te veranderen. Organisaties zijn steeds meer gaan inzien dat zaken als wellbeing, leren en medewerkersbetrokkenheid essentieel zijn voor een toekomstbestendige organisatie. De trigger of versnelde factor hiervoor is vanzelfsprekend de pandemie, maar het heeft organisaties ook doen beseffen dat de genoemde topics al ‘onder water’ speelden en het kijken naar de toekomst relevant blijft.

Tijdens dit webinar gaan Elly Ploumen, Groepsdirecteur HR bij Achmea, Marlise Mahieu, Director People, Organization & Culture bij Sunweb Group, en Oscar Lausegger, Strategy Director HCM bij Oracle, met jou en met elkaar in gesprek over deze onderwerpen. Hoe kun je ervoor zorgen dat HR voorop loopt in deze digitale transformatie en welke rol spelen technologie, en nog specifieker; data in deze transformatie?

Oscar Lausegger – Strategy Director HCM bij Oracle

Oscar Lausegger, HCM Strategy Director bij Oracle, werkt al ruim 20 jaar op het snijvlak van HR en technologie. Vanuit zijn rol heeft Oscar vooral te maken met strategische vraagstukken van bedrijven omtrent de toekomst van HR in een digitale wereld. Oscar is overtuigd dat HR de enabler moet zijn van een echte digitale transformatie binnen een organisatie.

Elly Ploumen – Groepsdirecteur HR bij Achmea

In maart won Elly tijdens de HRtop100 de publieksaward. In de pandemie is onze aandacht voor vitaliteit nog belangrijker geworden: zowel in het ondersteunen van medewerkers thuis als het bewustzijn van je eigen vitaliteit. Wij experimenten bijvoorbeeld met focusblokken en vergadervrije periodes om ervoor te zorgen dat er naast het werk voldoende ruimte is om te herstellen.

Marlise Mahieu – Director People, Organization & Culture bij Sunweb Group

Marlise won tijdens de HRtop100 de vakjuryaward. De jury vond haar “energiek en enthousiast, ondanks dat haar bedrijf enorm geraakt is door de coronacrisis. Ze heeft snel geschakeld en doorgepakt om vanuit een kleinere organisatie versterkt en positief terug te komen”. Marlise gaat in op de transformatie binnen Sunweb Group: hoe doe je dat als organisatie en hoe transformeerde Sunweb tot een meer wendbare en lerende organisatie? #letsgrowtogether

Emke Daniëls – Webinar Host

Oprichter HRcommunity, founder van de HRtop100 en HR Trend expert.

 

Meer informatie & aanmelden

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
bit.ly/3exY92Y

Organisator

HRcommunity
E-mail:
info@hrcommunity.nl

Locatie

online