Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar HR meets Marketing

4 mei 2020 @ 14:00 - 15:30

Gratis

De AFAS visie op HR doorvertaald naar marketing

The war for talent is in veel sectoren nog in volle gang. Het is nog steeds lastig om nieuwe medewerkers te vinden, maar ook om medewerkers te behouden. Waarom lukt het AFAS dan wel om – zeker in de IT – meer dan 1100 sollicitaties per jaar te ontvangen en medewerkers gemiddeld 7,5 jaar in dienst te houden zonder ook maar één recruiter? Het antwoord daarop wordt gegeven tijdens het webinar HR meets Marketing.

Hoe draagt marketing bij AFAS bij aan de doelen van HR en hoe wordt de visie van HR vertaald naar interne en externe campagnes? Tijdens het webinar HR meets Marketing nemen Britt en Jortijn je mee in de AFAS visie op HR en hoe zich dit vertaalt in alle marketinguitingen in de ’employee journey’.

Wat is het belang van marketing op HR? Hoe vertaalt zich dat richting de medewerkers en richting de buitenwereld? Hoe blijf je ervoor zorgen dat HR wel écht voor de medewerkers is en geen speeltje van marketing wordt? En hoe bouw je een consistent merk die fans maakt van medewerkers, zelfs als ze de organisatie verlaten? Laat je inspireren tijdens dit praktische (en zonder al te veel marketing opsmuk) webinar!

 

Aanmelden

 

Gegevens

Datum:
4 mei 2020
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.afas.nl/webinar/webinar-hr-meets-marketing

Organisator

AFAS
Site:
https://www.afas.nl/