Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Leidinggeven vanaf je zolderkamer

3 jul 2020 @ 10:00 - 11:30

Gratis

Op vrijdag 3 juli om 10.00 uur verzorgt Achter de Rode Deur een gratis webinar voor managers, directeuren, teamleiders en HR professionals. Tijdens dit webinar leren de deelnemers hoe ze met meer plezier op afstand met hun collega’s samenwerken, hoe ze hen motiveren en de balans tussen werk en privé goed houden. Zo stroomt de inspiratie weer. Ook op de zolderkamer!

Sinds de regering de Nederlanders heeft opgedragen om zo veel mogelijk thuis te werken, is er voor veel werkenden een hoop verandert. Zonder een kantoor om naar toe te gaan, is het contact met collega’s minder vanzelfsprekend. Non-verbale communicatie is weggevallen en het informele kletsen bij het koffieautomaat is verleden tijd.

Uit onderzoek blijkt dat veel leidinggevenden het lastig vinden om op afstand hun team aan te sturen. Dag in dag uit op die zolderkamer. De ene call na de andere. Videobellen met haperende verbindingen. Teamleden die niet bereikbaar zijn, omdat ze een snotterend kind thuis hebben. Zo ziet leidinggeven op afstand er in de praktijk vaak uit.

Bovendien zijn de leuke dingen van het werk als manager een stuk minder leuk geworden. Voer maar eens een goed gesprek via zo’n scherm. Als dit niet verandert, dan hebben ze straks echt geen lol meer in hun werk. Ze kunnen zichzelf en hun team nauwelijks meer motiveren.

Omdat het thuiswerken en het leidinggeven op afstand ook in de toekomst blijft bestaan, heeft Achter de Rode Deur het gratis webinar “Leidinggeven vanaf je zolderkamer” georganiseerd.

Na het volgen van dit webinar:

  • Hebben leidinggeven overzicht van alle werkzaamheden van het team. En kunnen ze de juiste kwaliteit leveren.
  • Kunnen zij hun teamleden op een goede manier motiveren. Zodat de teamspirit weer terugkomt.
  • Kennen ze de oplossing voor een goede balans tussen werk en privé.
  • Hebben managers meer lol in de samenwerking met hun team.
  • Stroomt de inspiratie weer. Ook op de zolderkamer.

De trainers in dit webinar zijn Emmy de Vrieze (leiderschapscoach, bedrijfskundige, psycholoog en schrijver) en Ferdi Bakker (directeur, trainer, motivator en sportman). Zij hebben allebei veel ervaring met het leidinggeven aan internationale teams, waarbij leidinggeven op afstand een vanzelfsprekendheid was. Hun ervaringen en lessen willen ze graag delen. Om directeuren, managers en teamleiders meer werkplezier te laten beleven.

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
3 jul 2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://achterderodedeur.nl/

Organisator

achter de rode deur
Site:
https://achterderodedeur.nl/

Locatie

online