Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie | 18 juli 2019

18 jul 2019 @ 09:30 - 10:15

Gratis
Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie 18 juli

Steeds meer bedrijven erkennen de positieve impact van werkgeluk op de bedrijfsresultaten. Zo worden er diverse Chief Happiness Officers en Werkgelukdeskundigen aangenomen of opgeleid! Maar dan?

Hoe integreer je werkgeluk eigenlijk in je bedrijfsstrategie? Hoe past het ‘zachte’ werkgeluk op de strategische agenda naast de ‘harde’ KPI’s; omzet, kostenbesparing, marktaandeel en klanttevredenheid. Daarnaast lijkt het creëren van draagvlak voor werkgeluk binnen de organisatie een enorme uitdaging. Waar begin je?

Onze organisatiepsycholoog Selma Fehrmann gaat jou in deze webinar voeden met wetenschappelijke kennis, praktijkervaringen en slimme tips. Het doel is om jou inspiratie en handvatten te geven, zodat jij werkgeluk een prominente plek kan geven in de bedrijfsstrategie. Niet omdat het zo positief klinkt, maar omdat de cijfers en resultaten door werkgeluk zo positief zijn! En dat wil je kunnen bewijzen, om draagvlak te krijgen én behouden.

Je leert op welke manieren werkgeluk past de bedrijfsstrategie en welke systematische en meetbare benaderingen de impact kunnen vergroten. Daarnaast krijg je inzicht in ons effectieve Happiness Improvement Plan (H.I.P.), gebaseerd op de SMARTER methode voor het definiëren van doelen.

Na deze webinar begin je jouw middag vol met wetenschappelijke kennis, tips en een strategische aanpak om aan de slag te gaan met werkgeluk. Je krijgt na afloop ook een gratis whitepaper inclusief ons Happiness Improvement Plan toegestuurd!

Aanmelden

Gegevens

Datum:
18 jul 2019
Tijd:
09:30 - 10:15
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://2daysmood.com/webinars/werkgeluk-als-onderdeel-van-de-bedrijfsstrategie/

Locatie

Jouw eigen (thuis)werkplek

Organisator

2DAYSMOOD
Telefoon:
+31(0) 85 303 6879
E-mail:
info@2daysmood.nl
Website:
https://2daysmood.com