Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2019

Post-HBO registeropleiding Professional Trainer

24 september - 25 september

De opleiding Professional Trainer is een éénjarige part-time trainersopleiding voor volwassenen die werken en denken op tenminste HBO-niveau. Misschien weet je al lang dat je een opleiding tot trainer ambieert. Download dan de uitgebreide informatie of kom naar de maandelijkse oriëntatieworkshop ‘Je ontwikkeling als trainer of trainer/coach’.

Meer weten »

Bevlogen zijn en blijven | 24 september 2019

24 september @ 17:00 - 19:00
Rvdb kantoor, Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps
Gratis
Bevlogen zijn en blijven | 24 september 2019

Bevlogen zijn en blijven. Hoe doe je dat als young hr professional? Bevlogenheid is meer dan enthousiast zijn. Bevlogenheid is meer dan betrokken zijn. Elke dag met veel plezier naar je werk gaan én met energie thuis komen. Daar groei en bloei niet alleen jij van, ook de organisatie waar je werkt! Wie wil dat nu niet? Hoe weet jij als young hr professional nu of je wel of niet bevlogen bent? We zoomen voor jou in op vragen zoals:…

Meer weten »

Opleiding HR Business Partner | 25 september 2019 – 23 januari 2020

25 sep 2019 @ 08:00 - 23 jan 2020 @ 17:00
Driebergen
€4950

Wil jij de stap van HR professional naar beleidsbepalend en strategisch HR Business Partner maken? En wil je leren hoe je de toegevoegde waarde van het HR beleid goed onderbouwt? Deze opleiding brengt jou op het niveau om vanuit HR(M) strategisch bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelen.

Meer weten »

FocusLab – Human capital in turbulente tijden: de kracht van complexiteit | 26 september 2019

26 september @ 14:00 - 17:00
Toussainthuis Den Haag Den Haag, Zuid Holland Nederland
€129

Door de industriële revolutie en Newtons fysica zijn we naar organisaties en mensen gaan kijken vanuit een mechanisch en hiërarchisch perspectief: ordelijk, duidelijk en lineair. Grote vraagstukken hebben we leren reduceren tot behapbare brokken die we wegzetten bij afdelingen of teams om opgelost te worden. We hebben geleerd te sturen op voorspelbaarheid, formats en zekerheid en we minimaliseren onevenwichtigheid en risico’s. Deze manier van werken heeft organisaties wereldwijd weliswaar ongekende vernieuwing en vooruitgang gebracht, maar die ordelijkheid werkt niet meer in de huidige complexe wereld waar we in leven. En al helemaal niet in jouw vakgebied, daar waar mensen centraal staan.

Meer weten »

Werkgeluk: hoe maak je werknemers meer bevlogen en betrokken? | 27 september 2019

27 september @ 08:00 - 17:00
Nieuwegein Nieuwegein, Nederland
€99,95

Directeuren, managers, leidinggevenden en de hr afdeling hebben allemaal de insteek om goed voor medewerkers te zorgen. Je hebt prima salarissen en secundaire voorzieningen en toch heb je blijkbaar niet het juiste imago, want de werving gaat lastig en kost veel geld. Daarnaast is er misschien ook nog sprake van ongewenst verloop, of nog erger, verzuim. Bevlogen werknemers zijn niet ziek, gaan niet naar een andere werkgever en zijn mogelijk zelfs een ambassadeur voor nieuwe medewerkers. Wil je dat ook? Laat ons je uitleggen hoe het zit en ga met vernieuwde kennis aan de slag.

Meer weten »

Topspeakers LIVE voor HR managers | 30 september 2019

30 september @ 09:30 - 17:30
DA VINCI THEATER Leusden, Nederland + Google Maps
Gratis

Veel HR managers en opleidings-coordinatoren zijn voortdurend op zoek naar goede inspirerende sprekers, die ze graag binnen hun bedrijf zien optreden. Zien = Boeken. Vanuit dat oogpunt organiseert sprekersbureau Topspeakers een Sprekersbeurs op 30 september, waarbij vooraanstaande sprekers hun (nieuwste) presentatie kunnen laten zien en horen. Het programma en de uit te nodigen sprekers, is in samenspraak met HR managers samengesteld. Alle sprekers zijn professioneel met hun presentaties bezig en worden jaarlijks veel geboekt. Een unieke kans om op 1 dag meer dan 30 sprekers 'live' te ontmoeten.

Meer weten »

oktober 2019

Opleiding HR adviseur | 8 oktober 2019 – 4 februari 2020

8 okt 2019 @ 08:00 - 4 feb 2020 @ 17:00
Driebergen
€3975

Ben jij een startende HR Adviseur of ben je office manager en kom je steeds vaker in aanraking met het HR vak? Of wil jij als HR professional meer van toegevoegde waarde voor jouw organisatie zijn? De opleiding HR Adviseur biedt jou de juiste basis en brengt je helemaal op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het dynamische HR vakgebied.

Meer weten »

Post-HBO registeropleiding HRD Adviseur

25 oktober - 26 oktober

De opleiding HRD Adviseur is een éénjarige part-time opleiding afgestemd op volwassenen die werken en opgeleid zijn op tenminste HBO-niveau. Deze unieke opleiding kent geen soortgelijke aanbieder in ons land!

Meer weten »

Workshop Online profileren op LinkedIn | 29 oktober 2019

29 oktober @ 09:30 - 12:00
Rvdb kantoor, Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps
€99
Workshop Online profileren op LinkedIn | 29 oktober 2019

Heb je een profiel op LinkedIn? Dan profileer je jezelf al bewust of onbewust. Het is daarom belangrijk om aandacht hieraan te besteden. En laat het profiel van een hr professional nou extra waardevol zijn. Ja, die van jou dus! Leer tijdens deze training hoe jij jezelf nog beter kan profileren!

Meer weten »

november 2019

Masterclass Toekomst van Organisaties en Organiseren

7 november - 8 november
Universiteit van Amsterdam, locatie Roeterseiland. Externe locatie nog nader te bepalen., Roeterstraat Amsterdam + Google Maps
€2795,00

Strategievorming en transitioneel leiderschap in veranderende markten Voorzien wat er komen gaat. Nieuwe uitdagingen identificeren. Toekomstvalide strategieën vormen. Realisatiekracht creëren met een wendbare fluïde organisatie. Dit zijn de vier kenmerken van succesvolle organisaties van morgen. Organisaties die in staat zijn op effectieve wijze koers te zetten in markten die gekenmerkt worden door complexiteit, turbulentie en impactvolle onzekerheden. In de Masterclass de Toekomst van Organisaties en Organiseren helpen we deelnemers hun kennis en competenties op het gebied van strategievorming, planning en organisatiekracht verder te professionaliseren. Toekomstgerichtheid en het vergroten…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen