Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

Nationaal Opleiding & Ontwikkeling Congres 2019

23 mei @ 09:00 - 17:00
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein
Utrecht, 3521 AL
+ Google Maps
€599

De verschuiving van de 'one size fits all' benadering naar een individueel L&D traject is in de krappe arbeidsmarkt een must om medewerkers gemotiveerd te houden. Hoe krijgt u de lerende professionals in uw organisatie gemotiveerd en betrokken om zich te blijven ontwikkelen? Hoe geeft u de organisatieontwikkeling efficiënt en effectief vorm?

Meer weten »

Innovatieve training Positief Leiderschap

28 mei
Meerlo
€975

Volg deze fonkelnieuwe training over positief persoonlijk leiderschap, de kortste route naar bedrijfsgeluk, ‘disciplined optimism’, het lichtknop-model, de innerlijke glimlach, duurzame ‘positive habit change', de mindset van moeiteloosheid en de basistechnieken van de geluksactivist.

Meer weten »

juni 2019

PostTraumatische Groei (PTG): een positieve blik op burn-out, depressie en andere psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten | 3 juni 2019

3 juni @ 14:00 - 17:00
Bilthoven, Jan Steenlaan 5
Bilthoven, Utrecht 3723 BS
+ Google Maps
€225

Kun je een moeilijke periode in je leven gebruiken om te groeien? Ja, dat kan! In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei (PTG). De workshop is ontwikkeld voor professionals die betrokken zijn bij de begeleiding van medewerkers die (dreigen te) verzuimen door psychisch-/emotioneel gerelateerde klachten zoals burn-out, overspanning, depressie, angsten, psychische klachten door ziekten, etcetera. Het doel van de workshop is om deelnemers
inzicht te geven in het fenomeen PostTraumatische Groei (PTG) en inzicht te geven in het effect van een dergelijk positief label op herstel-/groeiprocessen.

Meer weten »

Beyond Strategy – Passion for People

5 juni @ 09:00 - 16:00
Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35
Stockholm, 101 26 Zweden
+ Google Maps
€430

Al jaren behoren vele Scandinavische organisaties tot de Top Best Workplaces van Europa. Waarop maken zij het verschil? Tijdens de 17e editie van de Great Place to Work conferentie “Beyond Strategy - Passion for People” spreken verschillende leiders over thema's als organisatiecultuur en leiderschap. De conferentie is op woensdag 5 juni in Stockholm.

Meer weten »

Seminar Recruitmenttooling

6 juni @ 09:00 - 15:00
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6
Utrecht, 3526 KV
+ Google Maps
€395

Donderdag 6 juni vindt het Werf& seminar Recruitmenttooling plaats tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day in Utrecht. Met expertsprekers die je bijpraten over de nieuwste technologie en met praktijkcases voor inspiratie. Na afloop van het seminar kun je je vervolgens oriënteren bij zo’n 50 leveranciers van tooling op het gebied van recruitment en talent management op Demo_Day.

Meer weten »

Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019

6 juni @ 10:00 - 17:30
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6
Utrecht, 3526 KV
+ Google Maps
€35

Ontdekken hoe en welke tools helpen bij het werven en behouden van talent? Kom donderdag 6 juni naar Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht. Aan de hand van een-op-een demo’s, demo talks en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen bij meer dan 50 verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland.

Meer weten »

Congres over duurzame inzetbaarheid 2019

13 juni @ 09:00 - 17:00
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein
Utrecht, 3521 AL
+ Google Maps
€399

Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema's. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorgt u er voor dat uw medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Meer weten »

Arbeidsmarkt Event 2019

13 juni @ 15:00 - 21:00

Ieder jaar organiseert Intermediair het Arbeidsmarkt Event en ook dit jaar vindt deze in juni plaats! Het event bevat topsprekers, de awarduitreiking van de Favoriete Werkgevers en wordt afgesloten met een feest.

Meer weten »

Employee onboarding: get inspired! | 13 jun 2019

13 juni @ 16:00 - 19:00
Nmbrs® HQ, Naritaweg 70
Amsterdam, Noord-Holland 1043 BZ Nederland
+ Google Maps
€12,50

During the employee onboarding process, new employees get up to speed with their new job and their new company. It's a given that employees who go through a structured onboarding program are far more likely to stay engaged with the organization and more importantly; They feel like they belong. That's why here at Nmbrs, a dedicated team of employee experience specialists makes a big effort to welcome new employees to their new job environment and their new colleagues in the best way possible. Come to 'Employee onboarding: get inspired!' on 13 jun 2019.

Meer weten »

Kickstart Event Leer Faciliteren | 14 juni 2019

14 juni @ 14:00 - 17:30
Zaalverhuur7, Zaalverhuur7
Utrecht, 3512 BT Nederland
+ Google Maps
€75,

Wat is faciliteren Faciliteren is in essentie groepen van mensen, die niets met elkaar te maken hebben en het toch met elkaar moeten doen, helpen om tot samenwerking te komen, door met een beetje gunfactor snel tot de kern van de zaak te komen. Denk aan brainstormsessies, jaarplansessies, sessies om nieuwe ideeën te genereren. Een goede facilitator heeft invloed op de samenwerking in zijn omgeving, omdat hij iets doet waardoor mensen ruimte voelen voor net iets meer. Maak kennis met faciliteren…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen