Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juni 2019

Jaarcongres Bureaurecruitment

18 juni @ 08:00 - 17:00
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6
Utrecht, 3526 KV
+ Google Maps
€395

De kandidatenmarkt verlangt, nee vereist, dat ook bureaus op een andere manier de arbeidsmarkt gaan benaderen. Of je nu een uitzendbureau, detacheringsbureau, executive searchbureau of wervings & selectiebureau bent.

Meer weten »

Inspiratiesessie voor werkgeluk: eNPS + Interne Communicatie | 18 juni 2019

18 juni @ 13:30 - 16:30
Social Impact Factory Utrecht, utrecht Nederland + Google Maps
€42

2DAYSMOOD organiseert inspiratiesessies voor het strategisch meten en verbeteren van werkgeluk en medewerkersbetrokkenheid. Want positieve, productieve en presterende medewerkers willen we allemaal toch? Tijdens deze sessies inspireren wij onze klanten (directeuren, HR professionals en teamleiders) met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en slimste praktijkvoorbeelden. Het 2DAYSMOOD team bezit expertise en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Organisatiepsychologie, HR, Veranderkunde en Werkgeluk. Met onze kennis en tools, en met elkaars ervaringen kunnen onze klanten een positief en aantrekkelijk werkklimaat ontwikkelen.

Meer weten »

Congres over de arbeidsmarkt en de vierde industriële revolutie | 18 juni 2019

18 juni @ 14:00 - 18:00
AFAS, Philipsstraat 9
Leusden, Utrecht 3833 LC Nederland
+ Google Maps
Gratis

De arbeidsmarkt is onstuimig. Innovaties, digitalisering en arbeidskrapte zijn allemaal thema's die daar aan mee werken. Hoe ga je als leidinggevende en als HR professional met deze veranderingen om? Bovendien, hoe zorg je ervoor dat medewerkers continu blijven leren, breed inzetbaar en mobiel op de arbeidsmarkt zijn? Dit is een voorwaarde om als organisatie te overleven. Hierbij is belangrijk om te kijken waar de verantwoordelijkheid ligt en hoe deze verantwoordelijkheid wordt vormgegeven.

Verschillende sprekers bekijken dit thema vanuit verschillende invalshoeken op 18 juni 2019 in de AFAS.

Meer weten »

HR event “Groei naar een gezonde en energieke organisatie”

20 juni @ 10:00 - 17:00
Verspillingsfabriek, Huygensweg 10
Veghel, 5466 AN
+ Google Maps
€285

Event voor HR professionals met informatie van A tot Z én inspiratie op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkgeluk. 

Meer weten »

HRcommunity Presents: The Employee Experience

25 juni @ 09:00 - 17:00
PWC, Thomas R. Malthusstraat 5
Amsterdam, 1066 JR Nederland
+ Google Maps

De employee experience is een hot item: iedereen heeft erover, maar wat is het nou precies en hoe haal je er het meeste uit voor jouw organisatie? Helaas bestaat er geen one-size-fits-all oplossing, want iedere context vraagt weer om een unieke aanpak. Op 25 juni organiseert HRcommunity The Employee Experience, een inspiratie-event in hackathon style. Natuurlijk gaan ook wij het er dus over hebben, maar veel belangrijker nog: we gaan ermee aan de slag! De term hackathon − bekend uit de IT-sector…

Meer weten »

Een topmerk creëren in 1 dag! | 25 juni 2019

25 juni @ 12:00 - 18:00
de Uithof, Jaap Edenweg 10
Den Haag, Noord Holland 2544 NL Nederland
+ Google Maps
€239

Leer spelenderwijs de bewezen methodiek waarmee je de bouwstenen van je merk zo invult dat het onweerstaanbaar wordt voor nieuwe medewerkers. De dag levert je ideeën, inspiratie, tools, tips & contacten op waardoor je het kan toepassen in de praktijk. 

Meer weten »

RVDB DAY | 26 juni 2019

26 juni @ 09:30 - 13:00
Rvdb kantoor, Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps
Gratis

Blok woensdag 26 juni in je agenda! Waarom? Dit is een dag die draait om jou: ‘Shaping you, shaping hr and shaping the future’. Tijdens Rvdb DAY krijg jij in anderhalf uur tijd allerlei carrière tips en persoonlijke adviezen. Pak een heerlijke kop koffie. Kijk rond. Haal het beste uit jezelf en maak impact.

Meer weten »

Inspiratiesessie – Corporate Wellbeing: nu en in de toekomst | 27 juni 2019

27 juni @ 13:30 - 17:30
Macaw, Taurusavenue 16E
Hoofddorp, Noord-Holland 2132 LS
+ Google Maps
€50

Op donderdag 27 juni 2019 organiseren Macaw, Talent&Pro en Great Place to Work samen een inspiratiesessie over het thema vitaliteit / corporate wellbeing. Tijdens deze middag wordt stil gestaan bij vraagstukken als: Wat houdt het thema vitaliteit eigenlijk in? Hoe kan vitaliteit bijdragen aan een succesvolle organisatie? Wat zijn de kansen en uitdagingen op dit gebied anno 2019? Tijdens het event spreken een aantal inspirerende sprekers.

Meer weten »

juli 2019

Werkgeluk: hoe maak je werknemers meer bevlogen en betrokken? | 5 jul 2019

5 juli @ 13:00 - 16:00
Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50
Amsterdam, Noord-Holland 1105 AT Nederland
+ Google Maps
€99

Bezoek dit event en krijg meer inzicht in wat het rendement is van bevlogen en betrokken medewerkers.Je moet hierbij zijn om meer inzicht te krijgen in de volgende thema's:Waarom 'groepsactivering’ medewerkers meer betrokken maakt dan een trainingWat de belangrijkste ‘Sleutels voor Werkgeluk’ zijnDe cijfers: wat kost een afgehaakte medewerker? Wat levert een bevlogen medewerker meer op dan een tevreden medewerker?Welke resultaten andere bedrijven behaald hebben. Je gaat gegarandeerd weg met nieuwe energie en een schat aan ideeën om je personeelsuitdagingen aan te gaan!

Meer weten »

Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie | 18 juli 2019

18 juli @ 10:30 - 11:15
Jouw eigen (thuis)werkplek
Gratis
Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie 18 juli

Gelukkige medewerkers en een positief werkklimaat dragen bij aan het succes van de organisatie. Steeds meer bedrijven erkennen dit en willen iets met werkgeluk doen. Als resultaat worden diverse Chief Happiness Officers en Werkgelukdeskundigen aangenomen of opgeleid! Maar dan? Hoor het tijdens de webinar op 18 juli!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen