Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2019

Creativity Bootcamp | 27 September 2019

27 september @ 12:00 - 16:00
Prodentfabriek Amersfoort, Oude fabrieksstraat 15
Amesfoort, Utrecht Nederland
+ Google Maps
€149

Wil jij op een leuke en luchtige manier kennismaken met de kracht van creativiteit? En leren hoe je vernieuwende ideeën bedenkt? Meld je dan aan voor de Creativity Bootcamp op 27 september 2019 in de Prodentfabriek in Amersfoort! Tijdens deze praktische workshop dagen wij je uit om jouw eigen creativiteit te ontdekken en activeren.

Meer weten »

Topspeakers LIVE voor HR managers | 30 september 2019

30 september @ 08:30 - 16:30
DA VINCI THEATER Leusden, Nederland + Google Maps
Gratis

Veel HR managers en opleidings-coordinatoren zijn voortdurend op zoek naar goede inspirerende sprekers, die ze graag binnen hun bedrijf zien optreden. Zien = Boeken. Vanuit dat oogpunt organiseert sprekersbureau Topspeakers een Sprekersbeurs op 30 september, waarbij vooraanstaande sprekers hun (nieuwste) presentatie kunnen laten zien en horen. Het programma en de uit te nodigen sprekers, is in samenspraak met HR managers samengesteld. Alle sprekers zijn professioneel met hun presentaties bezig en worden jaarlijks veel geboekt. Een unieke kans om op 1 dag meer dan 30 sprekers 'live' te ontmoeten.

Meer weten »

oktober 2019

Hiring Insights Event ‘Compliant inhuren in 2020’ | 1 oktober 2019

1 oktober @ 12:00 - 17:00
Kasteel Sterkenburg, Langbroekerdijk 10
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht 3972 ND Nederland
+ Google Maps
Gratis
Hiring Insights Event ‘Compliant inhuren in 2020

De wet- en regelgeving voor het inhuren van externe professionals bevindt zich in een roerige tijd. De regering komt in september 2019 met nieuwe inzichten rondom de wet DBA, per 1 januari 2020 wordt de WAB van kracht (waarmee payroll overeenkomsten minder flexibiliteit bieden), de Autoriteit Persoonsgegevens deelt haar eerste ‘AVG-boetes’ uit én voor opdrachtgevers blijkt actieve handhaving op WKA en WAS noodzakelijk.

Meer weten »

HR Actualiteitendag: alles over wet & regelgeving voor HR

10 oktober @ 08:00 - 16:00
BCN Utrecht, Locatie Daltonlaan 100
Utrecht, Utrecht 3584 BJ Nederland
+ Google Maps
€425
HR Actualiteitendag: alles over wet & regelgeving voor HR

Als HR-professional heeft u te maken met vele wettelijke regelingen. Het is belangrijk dat u de wetten en regels kent en begrijpt. Blijf het gehele jaar op de hoogte met de HR Actualiteitendag, alles over wet- en regelgeving. Schrijf u nu in!

Meer weten »

Kennissessie | 17 oktober 2019

17 oktober @ 14:00 - 16:00
Oberon, Stadhouderskade 160
Amsterdam, Amsterdam 1074 BC Nederland
+ Google Maps
Gratis

'Hoe je van je medewerkers echte ambassadeurs maakt'. Medewerkers als ambassadeur voor je organisatie, employee empowerment en employer branding: hot topics, maar hoe breng je dit in praktijk? In een inspirerende kennissessie deelt Ruud Huigsloot (Customer Contact Innovation Manager bij T-mobile) zijn succesverhaal over de concrete doorvertaling en invulling van het begrip merkambassadeurs binnen je organisatie. Dankzij een medewerkers app werd 70% van alle medewerkers ambassadeur voor het merk en werd mede daardoor een omzet van € 3 miljoen gerealiseerd.…

Meer weten »

Post-HBO registeropleiding HRD Adviseur

25 oktober

De opleiding HRD Adviseur is een éénjarige part-time opleiding afgestemd op volwassenen die werken en opgeleid zijn op tenminste HBO-niveau. Deze unieke opleiding kent geen soortgelijke aanbieder in ons land!

Meer weten »

Workshop Online profileren op LinkedIn | 29 oktober 2019

29 oktober @ 08:30 - 11:00
Rvdb kantoor, Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps
€99
Workshop Online profileren op LinkedIn | 29 oktober 2019

Heb je een profiel op LinkedIn? Dan profileer je jezelf al bewust of onbewust. Het is daarom belangrijk om aandacht hieraan te besteden. En laat het profiel van een hr professional nou extra waardevol zijn. Ja, die van jou dus! Leer tijdens deze training hoe jij jezelf nog beter kan profileren!

Meer weten »

Congres talent & performance management

29 oktober @ 08:30 - 18:00
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
€499
Congres talent & performance management

Waarom een vermogen besteden aan de zoektocht naar dat ene talent, terwijl u de geschikte personen voor de nieuwe functies al in huis hebt? Hoe behoudt u deze toptalenten binnen uw organisatie? Hoe laat u hen op de beste manier performen? Op 29 oktober 2019 organiseert PW. het congres Talent & Performance Management. Word bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent.

Meer weten »

november 2019

Masterclass Toekomst van Organisaties en Organiseren

7 november
Universiteit van Amsterdam, locatie Roeterseiland. Externe locatie nog nader te bepalen., Roeterstraat Amsterdam + Google Maps
€2795,00

Strategievorming en transitioneel leiderschap in veranderende markten Voorzien wat er komen gaat. Nieuwe uitdagingen identificeren. Toekomstvalide strategieën vormen. Realisatiekracht creëren met een wendbare fluïde organisatie. Dit zijn de vier kenmerken van succesvolle organisaties van morgen. Organisaties die in staat zijn op effectieve wijze koers te zetten in markten die gekenmerkt worden door complexiteit, turbulentie en impactvolle onzekerheden. In de Masterclass de Toekomst van Organisaties en Organiseren helpen we deelnemers hun kennis en competenties op het gebied van strategievorming, planning en organisatiekracht verder te professionaliseren. Toekomstgerichtheid en het vergroten…

Meer weten »

Creativity bootcamp

8 november @ 09:00 - 16:00
Prodentfabriek Amersfoort, Oude fabrieksstraat 15
Amesfoort, Utrecht Nederland
€199
Creativity Club event

Wil jij op een leuke en luchtige manier kennismaken met de kracht van creativiteit en leren hoe je vernieuwende ideeën bedenkt? Kom naar de Creativity Bootcamp op 8 november in de Prodentfabriek in Amersfoort!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen