Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2019

HeadFirst Insights Event ‘Creatief omgaan met schaarste’

9 april @ 14:30 - 18:00
De Landgoederij, Camminghalaan 30
Bunnik, GH
+ Google Maps
Gratis

De tijd dat talenten er voor het uitkiezen zijn, is voorbij. De krapte op de arbeidsmarkt is een dilemma dat menig organisatie voor uitdagingen stelt. Daarom wordt steeds vaker naar wegen gezocht om de benodigde expertise binnen te halen. Maar hoe? Aangezien iedereen in dezelfde vijver vist.

Meer weten »

Futureproof Recruitment

11 april - 12 april
Postillion Utrecht Bunnik, Baan van Fectio 1
Bunnik, 3981 HZ
+ Google Maps
€499

Hét HR-event vol recruitmentoplossingen In een aantrekkende arbeidsmarkt is het een uitdaging om talenten te vinden. In de 'War for Talent' worden termen als Employer Branding en Candidate Experience steeds belangrijker om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Hoe trekt u de juiste kandidaten aan met de juiste boodschap op het juiste moment?  Neem uw recruitmentstrategie onder de loep tijdens het congres Futureproof Recruitment. Hét event voor HR en recruitment over vooruitstrevende recruitmentoplossingen die u direct in de praktijk kunt toepassen. Met inspirerende sprekers,…

Meer weten »

RE-CREATE YOUR FUTURE MET NELSON MANDELA

11 april @ 16:30 - 20:00
n.t.b.
€85

U wilt uw impact vergroten ► om beleid mede richting te geven ► of veranderingsbereidheid bij uzelf en anderen te versterken ► of innovatieve vormen van arbeid te realiseren Versterk uw slagkrachtpotentieel U bent mogelijk al bekend met diverse visies op organiseren en veranderen. De praktijk kan echter weerbarstig zijn. Lianne Vorstenbosch onderzocht welke Mandela-kwaliteiten bijdragen aan meer vitaliteit, verbinding, leiderschap, (intern) ondernemerschap, zelfsturing en innovatief organiseren. Zij vertaalde dit in de Nelson Mandela Slagkrachtscan. Persoonlijke meerwaarde en concrete resultaten…

Meer weten »

Informeel Leiderschap | 12 april 2019

12 april @ 10:30 - 18:00
Landgoed Rhederoord, Parkweg 19 6994 CM + Google Maps
€9.997

Wat is informeel leiderschap Informeel leiderschap gaat over leiding geven als je niet de baas bent of merkt dat "de baas" zijn niet helpt. Omdat je medewerkers te hoog opgeleid zijn, te slim en te ervaren. Hoe neem je ze dan toch mee. De trainer - Marieke van Ginkel Na haar studie Economie werkte Marieke bij het Ministerie van Economische Zaken in Den Haag. Ze droeg een strak pak en zat in een keurig kantoor, tevreden met haar snelle carrière. Wat…

Meer weten »

Oriëntatieworkshop ‘Professioneel Coachen’

15 april @ 15:00 - 18:00
Huize de Bannink, Banninkslaan 4
Deventer, 7427 RE
+ Google Maps

Tijdens deze gratis oriëntatieworkshop krijg je concrete handvatten waarmee je je eigen professionele ontwikkeling als coach verdere vorm en inhoud kunt geven.

Meer weten »

HR Strategisch Jaarcongres

16 april - 17 april
Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein
Utrecht, 3521 AL
+ Google Maps
€349

Aan de slag met doeltreffend strategisch HR Organisaties en medewerkers zijn volop in beweging. Als HR-professional levert u een belangrijke bijdrage aan de strategie van de organisatie. Welke talenten zijn er nu en in de toekomst nodig om de doelstellingen te realiseren? Hoe zorgen we ervoor dat de organisatie en medewerkers effectief zijn afgestemd op alle ontwikkelingen? Tijdens de 7e editie van het HR Strategisch Jaarcongres gaat u interactief met dé goeroes op HR-gebied aan de slag met de belangrijkste strategische uitdagingen voor HR. U krijgt in één…

Meer weten »

Workshop Impact “Wet Arbeidsmarkt in Balans”

16 april @ 14:30 - 17:30
Labor Redimo, Oud-Loosdrechtsedijk 50B
Loosdrecht, 1231 NB
+ Google Maps
€200

De Wet Arbeidsmarkt in Balans is aangenomen. Speciaal voor opdrachtgevers & HR geven wij de workshop “Wet Arbeidsmarkt in Balans”. In deze workshop krijg je inzicht in de WAB-impact voor je organisatie en handvatten om je personeelsbestand in kaart te brengen.

Meer weten »

Oriëntatieworkshop ‘Hoe kijk jij naar HRD?’

16 april @ 15:00 - 18:00
Huize de Bannink, Banninkslaan 4
Deventer, 7427 RE
+ Google Maps

Trainers Academie beschouwt professioneel adviseren als een vak, een ambacht. Alvorens je als adviseur te professionaliseren heb je in eerste instantie behoefte aan feedback over je eigen functioneren op dit moment. In deze gratis oriëntatieworkshop is daar ruimte voor, maar je kunt ook alvast online onze 360º-feedback test doen (eveneens gratis!) om je zelfbeeld te toetsen aan je omgeving.

Meer weten »

Meet-up Feedforward

17 april @ 11:00 - 13:00
B.2 Amsterdam, John M. Keynesplein 12 - 46
Amsterdam, 1066 EP
+ Google Maps

Hoe creëer je een open feed forward cultuur en hoe kan technologie je daarbij helpen? Steeds meer organisaties schaffen de jaarlijkse beoordeling cyclus af en kiezen voor een continue dialoog. Daarvoor is nodig dat medewerkers en managers leren om feed forward te geven en ontvangen.

Meer weten »

Rvdb avond Talent Management

17 april @ 17:00 - 19:00
Rvdb kantoor, Hoogoorddreef 54P
Amsterdam Zuidoost, 1101 BE
+ Google Maps

In de woorden ‘talent’ en ‘management’ zit het al verscholen: je richten op talenten van mensen en het beïnvloeden, sturen en leidinggeven aan de ontplooiing van die talenten. Oftewel, talenten binden, boeien en laten groeien. Met als doel om wendbaar te blijven in een veranderende wereld en hun volle potentieel te benutten voor jouw organisatie. Jij kent de theorie al, maar hoe pas je dit toe in de praktijk? Welke middelen kun je inzetten en welke visie kan er onder liggen? En hoe pakken andere organisaties het aan? Maak tijd vrij in je agenda om hier met ons over in gesprek te gaan tijdens de Rvdb avond Talent Management.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen