Wijzig je omslagfoto
Gouden Schil
Wijzig je omslagfoto

Voor een blogreeks over ‘Goed opdrachtgeverschap vanuit een arbeidrechtelijk perspectief’ hebben Bastiaan van Rossum en dr. Sjanne Marie van den Groenendaal hun krachten en expertise gebundeld.
Bastiaan is jurist, arbeidsrechtspecialist en oprichter van MeesterRecht. MeesterRecht geeft juridisch advies op het gebied van HR & arbeidsrecht. Net even op een andere manier dan je wellicht gewend bent. Het is Bastiaan’s missie rechtshulp voor iedere ondernemer toegankelijk en betaalbaar te maken. Ook kun je bij MeesterRecht terecht voor het opstellen en controleren van belangrijke juridische documenten, zoals een (visuele) arbeidsovereenkomst. Voorkomen (van rechtszaken) is immers beter dan genezen, zowel qua tijd, geld en voor de onderlinge verhoudingen tussen partijen.

Sjanne Marie is ZZP-expert met een HR-achtergrond en oprichter van Gouden Schil. Gouden Schil biedt advies aan opdrachtgevers en intermediairs op het snijvlak van personeelsmanagement (HRM) en de inhuur van zzp’ers. Zo richt Sjanne Marie zich op o.a. het ontwikkelen van interventies en tools waarmee opdrachtgevers en intermediairs de samenwerking met zzp’ers optimaal vorm kunnen geven. Op een manier waarmee niet alleen organisatiedoelen worden behaald, maar er ook aandacht is voor de duurzame inzetbaarheid van de zzp’er. De aanpak van Sjanne Marie wordt gekenmerkt door veel enthousiasme en een stevige basis in wetenschappelijk (promotie)onderzoek.
Meer weten of heb je een vraag voor Bastiaan of Sjanne Marie? Neem gerust en vrijblijvend contact op via:

Bastiaan van Rossum
info@meesterrecht.nl
http://www.meesterrecht.nl
06-81483588

Sjanne Marie van den Groenendaal
sjannemarie@goudenschil.nl
http://www.goudenschil.nl
0032496-934610

Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd
Remco Mostertman

Innovatieversneller. Community builder. Creëert beweging.

Menu