Gonny Vink - Leidinggeven op afstand

Gonny Vink – Leidinggeven op afstand

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Afrekenen*
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenvatting

Steeds meer mensen werken niet meer op kantoor. Ze werken thuis, mobiel of vanuit hun vakantiehuis. Toch wil je graag met ze overleggen over lopende projecten, even dat korte overleg bij de koffiemachine en natuurlijk informeel met ze kletsen om een band met ze op te bouwen, maar hoe doe je dat op afstand?

Gonny Vink laat in haar boek “Leidinggeven op afstand” zien hoe je met je mensen kunt samenwerken, ongeacht de afstand. Lees hoe je een team maakt van een groep medewerkers die elkaar zelden tot nooit ziet, hoe je praktische informatie uitwisselt en heldere werkafspraken maakt.

Thuiswerken is niet meer het nieuwe werken, het is onderdeel van de standaard geworden. Een onmisbare handleiding voor leidinggevenden die hun externe medewerkers actief willen blijven begeleiden.

Gonny Vink adviseert organisaties en teams in duurzame verandering op het snijvlak van mens, organisatie en technologie om flexibeler, sneller en wendbaar te zijn. Het startpunt is altijd bij de mens. Technologie verandert enkel de manier waarop wij (samen)werken. Het bied voor mensen de ruimte en meer autonomie om hun werk anders te organiseren. Een verandering is geslaagd als mensen daadwerkelijk anders en effectiever samenwerken.