Artra is een opleider voor de flexbranche. Wij faciliteren de ontwikkeling van goed opgeleide professionals en geven hen het juiste zetje in de rug.

arta - opleider voor arbeidsmarktprofessionals
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Artra – opleider voor de flexbranche

Artra is een opleidingsinstituut voor de flexbranche. Bij arta geloven we niet in stilstand en gaan we altijd voor 100% groei. Groei van mensen, organisaties en de flexmarkt.

Artra faciliteert de ontwikkeling van goed opgeleide professionals. Zo draagt artra bij aan het werkgeluk, de talentontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van deze professionals, waardoor ze een positieve impact hebben op hun omgeving.

Artra leidt al tientallen jaren arbeidsmarktprofessionals op. Hierbij voorzien zij hen van de juiste kennis en vaardigheden, steeds op zodanige wijze dat het hoogste leerrendement gegarandeerd is.

Arta biedt opleidingen en trainingen aan die actueel en praktijkgericht zijn. Inmiddels hebben wij tienduizenden professionals het juiste zetje in de rug gegeven.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE