Be More You helpt jou je comfortzone te vergroten. Met de trainingen leer je ontspannen omgaan met lastige situaties waardoor je minder moeite en meer plezier ervaart en waardoor je meer uit jezelf haalt.

Logo Be More You
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Opleiding & Training
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2010
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Start-up
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Je wilt wel maar het lukt niet?

Stress, vermoeidheid, onzekerheid… Wanneer dit je leven overheerst, is het tijd voor verandering! Om blijvend te veranderen moet je beginnen bij de bron: je brein. Je brein laat precies zien hoe jij reageert: om die data kun je niet heen. Tijdens onze trainingen meten we je hersenactiviteit en zien we hoe jij op situaties reageert. Samen met een van onze coaches kijken jullie dan hoe deze metingen zich in je dagelijks leven uiten. Daar blijft het niet bij: met de coach train hoe je dit gedrag aanpast.

Belemmerende overtuigingen

Veel van onze deelnemers zijn zich al sterk bewust van wat ze anders willen doen. Dankzij coaching, training of andere trajecten, weten ze welke patronen ze niet meer willen.

Niet meer zo gejaagd zijn, niet altijd ‘aan’ staan, niet meer zoveel moeten, niet meer zoveel druk zetten of druk ervaren. Niet alleen maar denken aan wat er moet of wat je denkt dat er van je verwacht wordt, niet meer luisteren naar dat kritische stemmetje in je hoofd, niet meer zo kortaf reageren. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Impact vergroten

Ze weten ook wat ze wél willen. Ontspannen zijn, hun eigen koers varen en hun impact vergroten. In verbinding zijn met zichzelf, met hun gevoel en zo hun emotionele intelligentie vergroten.

Hun werk-privé-balans op orde hebben, medewerkers inspireren en met die dingen bezig zijn, die er toe doen in het leven. Na een dag werken nog energie hebben en ook thuis aanwezig, betrokken en sociaal zijn. Optimaal hun bijdrage leveren aan het bedrijf, de organisatie, de wereld. Hun potentieel benutten. Vanuit flow. Met plezier.

Maar hoe? Dat is vaak de grote vraag.

Onze trainingen

We bieden verschillende trainingen aan. Of je als enige in je bedrijf hieraan deel wilt nemen of al de werknemers in je bedrijf: we hebben de training die bij je past. Meer informatie over de trainingen vind je op onze site.

BeMoreYou verzorgt trainingen die je helpen ontspannen om te gaan met lastige situaties. Met trainingen vergroot je je eigen comfortzone en heb je minder moeite en meer plezier en haal je bovenal meer uit jezelf.

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt? Of heb je constant het gevoel dat je te veel wilt of moet? Dat de druk en de spanning die daarmee ontstaan je minder effectief maken? BeMoreYou helpt je om met minder moeite en meer plezier meer impact te maken.

Wat zegt Artificiële Intelligentie over Be More You?

Ontwikkel jezelf en je team naar een hoger niveau

Ben je klaar om je ware potentieel te benutten?

Be More You biedt een breed scala aan trainingen en coachingstrajecten gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of je nu je stressniveau wilt verlagen, je focus wilt verbeteren, je zelfvertrouwen wilt boosten of je sociale vaardigheden wilt ontwikkelen, Be More You heeft een programma voor jou.

Onze trainingen en coachingstrajecten zijn ontworpen om je te helpen:

  • Jezelf beter te leren kennen: Wat zijn je waarden, drijfveren en talenten?
  • Je grenzen te stellen en nee te leren zeggen.
  • Effectiever te communiceren met anderen.
  • Meer focus en discipline te ontwikkelen.
  • Om te gaan met stress en tegenslag.
  • Jezelf te motiveren en je doelen te bereiken.

Be More You helpt je om een high performance organisatie te creëren waar iedereen optimaal presteert.

 

Contactgegevens

BeMoreYou
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: coaching, comfortzone, High performance organization, management development, personal development, persoonlijk leiderschap, team development, training, zelfvertrouwen
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.