Cornerstone biedt organisaties technologische oplossingen, content en expertise om hun mensen te helpen bij het benutten van hun volledige potentieel.

Cornerstone
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 1999
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Global Enterprise
Besturingssysteem: Android, iOS, Webbased
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Duits, Frans

Cornerstone

Cornerstone biedt organisaties technologische oplossingen, content en expertise om mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Benut de kracht van vaardigheden voor alles en iedereen, met de toonaangevende software van Cornerstone. Inspireer jouw medewerkers en versnel de transformatie met gepersonaliseerde en doelgerichte groei-ervaringen.

Dankzij uitgebreide wervingsmogelijkheden, gepersonaliseerd leren, ontwikkelingsgericht prestatiebeheer en een holistische HR-planning, heb je met Cornerstone een totaaloplossing in handen, die wereldwijd meer dan 75 miljoen gebruikers kent, in meer dan 180 landen en in 50 verschillende talen.

Cornerstone OnDemand
Employee experience bij snelgroeiende Deutsche Post DHL Group
Artikel

Employee experience bij Deutsche Post DHL Group

Voor het logistiekbedrijf Deutsche Post DHL heeft de pandemie geleid tot een plotselinge uitbreiding, met de werving van meer dan 100.000 nieuwe medewerkers wereldwijd. De kern van het HR-beleid van het bedrijf bleef onveranderd: een sterke nadruk op een positieve employee experience door leren en ontwikkelen, vertelt Ralph Wiechers, EVP…
DataDeutsche Post DHLemployee experienceinterview
Carriereontwikkeling als zakelijk concurrentievoordeel
Artikel

Carrièreontwikkeling als zakelijk concurrentievoordeel

De pandemie heeft de digitale transformatie in een stroomversnelling gebracht. Bedrijven zijn continu in ontwikkeling en er worden steeds vaker nieuwe vaardigheden gevraagd voor nieuwe functies. Bovendien is er een groot personeelstekort in diverse sectoren. Hoe kun je als bedrijf ervoor zorgen dat werknemers voor jou blijven kiezen? En niet…
Cornerstonelearning contentskillstalent management
Hoe de HR-afdeling AI daadwerkelijk succesvol in kan zetten
Document

Hoe de HR-afdeling AI daadwerkelijk succesvol in kan zetten

AI wordt beschouwd als de gouden graal voor HR, maar heeft tot nu toe die belofte nog niet helemaal waar weten te maken. De weg naar een succesvolle implementatie van kunstmatige intelligentie gaat namelijk met wat hobbels gepaard. Waar wordt dit door veroorzaakt en - nog belangrijker - hoe kan dit worden opgelost?
AIArtificial IntelligenceCornerstoneDatadownloadproces optimalisatiewhitepaper

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: talentontwikkeling, totaal oplossing
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema HRD & Talent development, Werving / Selectie / Onboarding

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.