De Arbodienst is een arbodienstverlener met een eigenzinnige kijk op verzuim & vitaliteit. Met op maat gemaakte acties maken wij uw organisatie vitaal en toekomstbestendig.

logo De Arbodienst
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: >150 medewerkers
Partner van HRCommunity: Nee

Met onze eigenzinnige kijk op vitaliteit, verzuim en arbeidsomstandigheden ondersteunen wij organisaties bij het creëren van een vitale en toekomstbestendige organisatiecultuur, waardoor verzuim zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Wij spreken van arbeidsverzuim

Wist u dat ongeveer 80% van de verzuimende medewerkers niet per definitie arbeidsongeschikt is door een medische oorzaak? Ook bij de medewerkers die De Arbodienst spreekt, merken we dat er vaak hele andere redenen achter een ziekmelding schuilgaan. De sfeer op het werk, werkrelatie onderling, de verhouding tussen werk en privé… Het zijn belangrijke factoren voor medewerkers om zich wel of niet ziek te melden. Daarom spreken wij van arbeidsverzuim, in plaats van ziekteverzuim.

De organisatiecultuur is bepalend voor verzuim

Werkgevers zijn zich er vaak niet van bewust hoe groot de invloed van de eigen organisatiecultuur is op het plezier en de gezondheid van medewerkers, en daarmee op het totale verzuim. Medewerkers op hun beurt weten vaak niet dat ze voor een belangrijk deel zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen verzuim en herstel. De Arbodienst helpt organisaties inzicht te krijgen in de rol die hun eigen organisatiecultuur speelt in het verzuim en de productiviteit van hun medewerkers.

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Grip en zicht op je flexpool

Grip en zicht op je flexpool