Dijk & Van Emmerik is een HR Adviesbureau dat organisaties helpt met vraagstukken op het gebied van re-integratie, outplacement, vitaliteit en verzuim.

Dijk & Van Emmerik HR advies, HR Adviesbureau
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Opleiding & Training, Advies & Consultancy
Omvang: 8-25 medewerkers
Opgericht in: 1995
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Dijk & Van Emmerik

Dijk & Van Emmerik is een HR Adviesbureau met een creatief, deskundig en gedreven team dat iedere dag werkt aan nieuwe oplossingen voor al jouw arbeidsvraagstukken of andere werkgerelateerde kwesties. Van assessment tot psychologische coaching, van re-integratie tot outplacement en van vitaliteitsworkshop tot verzuimpreventietraining. Als het wetenschappelijk bewezen is dat het werkt, dan bieden zij het aan.

Alle coaches en trainers van Dijk & Van Emmerik zijn arbeids- en organisatiepsycholoog en geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ze werken daarnaast als bureau onder de kwaliteitsstandaarden van CEREO, NOLOC en OVAL.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: Assessments, hr-advies, outplacement, verzuim, vitaliteit
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.