GradusGroep biedt maatwerk in succesvolle loopbaantrajecten. Denk hierbij aan re-integratie, outplacement, arbeidsmobiliteit en loopbaanontwikkeling.

GradusGroep - maatwerk in loopbaantrajecten
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2006
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

GradusGroep – maatwerk in succesvolle loopbaantrajecten 

GradusGroep biedt maatwerkoplossingen in succesvolle loopbaantrajecten en heeft oplossingen voor re-integratie, outplacement en arbeidsmobiliteit. Deze oplossingen leveren zij voornamelijk in de (semi-) publieke sector. GradusGroep is persoonlijk betrokken, creatief en doelgericht.

GradusGroep werkt voor mensen die hun baan kwijtraken, aan het einde van een benoemingsperiode zitten of om gezondheidsredenen iets anders zoeken. Daarnaast zijn zij er ook gewoon voor mensen die geloven dat er meer geluk, plezier en succes in werk te vinden is. Dit kunnen verbeterde werkopstandigheden zijn binnen hun huidige werk, maar vaker betekent dit het inslaan van een nieuwe weg.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE