HiBob is een HR platform dat mensen op de eerste plaats zet. Bij HiBob weten ze dat wanneer mensen floreren, je organisatie dat ook doet.

Hibob
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Engels
Besturingssysteem: Android, iOS
Service: Software & Tools
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Global Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 2015
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Beschikbaar in: Engels
Partner van HRCommunity: Nee

HiBob – HR platform

HiBob is een HR platform dat mensen op de eerste plaats zet. Bij HiBob weten ze dat wanneer mensen floreren, je organisatie dat ook doet. Daarom hebben zij een platform ontwikkeld dat de groei van je afzonderlijke werknemers op de eerste plaats zet.

Het platform is ontwikkeld voor iedereen. Met HiBob zijn personeelsleden voor managers, de directie en teams meer dan een nummertje. Zodat er bij elke personeelsbeslissing naar de persoon achter de werknemer kan worden gekeken.

Met HiBob ontwikkel je de ideale werkomgeving voor medewerkers, dit door de unieke cultuur van je bedrijf te versterken.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags:
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE